hesabın var mı? giriş yap

  • bugün açıklanmıştır

    sivas’ın hesabının sorulması açısından değerlidir.

    insanlık suçlarına zaman aşımı işlemez!

    --- spoiler ---

    sivas katliamı davası'nın zaman aşımından düşmesi üzerine ceza almaktan kurtulan sanık ihsan çakmak'ın 2008 yılında ibb ispark aş'de işe başladığı tespit edildi. ibb, şahsı işten çıkardı.
    --- spoiler ---

  • tarihi roma dönemi yerleşkesi olan londonium'a dek uzanan ve anglosaksonların ve normanların roma döneminden gelen hakları kutsal görüp koruduğu ve bir şekilde kendi yönetimlerinden özerk kıldığı şehir, ki william the conqueror tarafından hazırlatılan doomsday book tüm ingiltereyi kapsamasına rağmen the city dışarıda bırakılmıştır. nedense bu haklar şehir büyüdükçe duvarlarla çevrili the city'den taşarak gelişen diğer görece yeni londra semtleri için gerekli görülmemiş; böylece the city of london ve london diye iki ayrı şehir ortaya çıkmıştır.

    the city of london'ı kuran yasal bir kayıt mevcut değildir, ilk kayıt william the conqueror zamanından kalan ve şehrin anglosakson krallarından kalan hak ve imtiyazlarını teyit eden kayıtlardır.

  • kadin israrla odemek istiyorsa bi beklentiye girmeyin.
    kahveleri ben odeyeyim bari diyip hesabi size birakiyorsa devami gelecektir.
    hesap geldiginde kadin ölü taklidi yapiyorsa masrafli biri olacagi kesindir.
    hesap geldiginde erkek ölü taklidi yapiyorsa fakirdir, ac karnini doyurmaya gelmistir. doyurun sevaptir

  • ilanda gariplik görmüyorum diyenlere gelsin.

    - tüm istenilen özellikler dışında şu var:
    "yapılan çalışmaları mobile uygulayabilen, (ıos,android,windows)"

    bu üç platforma da aynı anda native uygulama geliştirebilen adamı siz türkiye'de nah bulursunuz.

    ilanı veren mal da en iyi ihtimalle istenilen özelliklerin birkaçında uzman(c#,sql,javascript vs gibi) diğerlerinde de basic seviyede bilgi sahibi adamı bulur , tabi en az 5k vermek koşulu ile.

    edit: ahahah birde seo sıkıştırmış araya.
    (bkz: salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk ya)

  • ne yazıyor acaba diye ensesine doğru nefes vererek şöyle bir eğilip bakınca "n'apıyosun be" diye tersleyen kız. manyak mıdır nedir.

  • bir adet sıcak yatağından entry giren ekşiçi içeren başlık. dışarısı buz gibi soğuk, duş bile alamıyorsun. çadır yok, konteynır yok. ne yapsın bu insanlar?

  • dershaneye ilk gittiğim yıl 2007 yılıydı o zamanlar. 1 tl harçlığım vardı. gidiş dönüş otobüs ücreti, 1 adet link ve yarım tost alabiliyordum. link almadığım günlerde 1 saat pes veya wwe oynayabiliyordum. şu an bunları 15 20 tl ye yapabilir miyim bilmiyorum.