hesabın var mı? giriş yap

  • "12 yıldır tayyip varsa ve 14 yıldır kemal sunal yoksa gülmezsin tabi güzel kardesim"

  • adını fransız fizikçi guillaume duchenne de boulogne'dan alan gülümsemedir. duchenne'e göre gerçekten zevk ya da mutluluk gösteren tek gülümseme göz çevremizdeki kaslarla, yanak kaslarımızın aynı anda çalıştığı gülümseme şeklidir. onun dışındakiler gerçekten mutluluk gülümsemesi olmayan ya da sahte gülümsemelerdir der duchenne. o yüzden, vesikalık fotoğraf cektirirken örneğin, sadece yanak kaslarımızı hareket ettirdiğimizde daha resmi ve sahte bir gülümseme çıkar ortaya. şurada iki gülümseme arasındaki farkı gösteren bir fotoğraf görülebilir: http://brokenspines.files.wordpress.com/…_ekman.jpg

  • 1) en üretken dönemlerinde inek gibi ders çalışmak zorunda bırakılarak zekalarının eritilmesi. (milli eğitimin insanları bildiğin aptallaştırması)

    2) özellikle anneleri tarafından doğru yanlış hemen herşeyiyle gurur duyulması sonucunda aşırı şımarıklık ve kendilerini dünyanın en harika varlıkları sanması. (yeni nesil acaip türk anneleri sağolsun)

    3) başkalarında olan şeylerin kendilerinde neden olmadığı sorusunu sorarak herşeyi ve herkesi kıskanarak etrafa bakmaları. (bu da bir üsttekinin bir sonucu)

  • eskişehir osmangazi üniversitesi:

    + nerede okuyosun?
    - eskişehir'de okuyorum.
    + anadolu mu?
    - osmangazi.
    + hmm. olsun ya eskişehir güzel yer.