hesabın var mı? giriş yap

  • huzur arayan insandır.

    gecenin 3'ünde çevrimiçi olmak, mutlaka bir pisliğe işaret etmez. canı sıkılmıştır, profil ayarlarıyla oynuyordur, hesap ayarlarını kurcalıyordur, uyumayan manyak arkadaşları vardır, sıkı muhabbet dönüyordur, vesairedir, vesairedir... ama bütün bunlar için hesap vermek zorunda olmak insanı darlar.

    bir de şu yanından bakalım: "son görülme"yi kapatmasam, cümle alem ne zaman çevrimiçi olduğumu görebilir. millete ne, benim ne zaman whatsapp kullandığımdan? özel hayata saygı iyi birşeydir.

  • bir tane var arkadaşımız. 35 yaşında yedek sağ bek. ve yıllardır yedek sağ bek. ama ısrarla her antremana gidiyor.. halı saha maçlarımızda da " ben top oynuyorum", "antremanım var" diyerek kendini sakınıyor, " ben bugün ilerde oynayayım" diyor. ertesi gün maçı varmış..

    bir gün hele " çok hırsladım, amatör kumede oynadığım gibi oynayacağım" demişti... o gün yedek soyundurduk. amatörde öyle oynuyor çünkü..

  • ilk entryde verilen ihlas marka süpürgenin videolu incelemesine denk geldim 1, 2 saat kadar önce. kısa bir videoydu ama birkaç saniyede emiş gücünü belli ediyordu.

  • sen doğur, büyüt, hayatını çocuğuna ada.. evlilik yaşına gelsin biricik kızın... sonra kızının salak olduğu gerçeğiyle karşılaş. nasıl bir reaksiyon bekliyordun ?

  • evladının ölümüne sebep olduğunuz bir kadınla ilgili kitlelerin karşısında olumsuz ifadeler kullanıp, sonra es verirseniz yuhalarlar, bu yuhalamaya da müdahale etmezseniz, yuhalatmış olursunuz.

    oldu yandaş arkadaş. git kumda oyna şimdi.