• (bkz: yobaz anne)

    edit: sözlükteki yobazlardan daha fazla yobaz değil.

    edit2: solcu görünümlü yobazlar çıldırdı. mesaj kutuma saldırdılar.

    uzun süre sağcı yobazların baskın olduğu bir mahallede kaldım ve şunu söyleyebilirim ki siz de en az onlar kadar yobazsınız. ek olarak; kendinizi solcu sanıyorsunuz, kimlik bunalımı geçiriyorsunuz ve de aşağılık kompleksiniz var. yani siz onlardan betersiniz ahaha.

    not: müslüman olmayan tarafsız bir gözlemci.
  • sen doğur, büyüt, hayatını çocuğuna ada.. evlilik yaşına gelsin biricik kızın... sonra kızının salak olduğu gerçeğiyle karşılaş. nasıl bir reaksiyon bekliyordun ?
  • siz bunun ırkını milliyetini ülkesini ulusunu bir şeyini bulur şunu şunu yapan x kızı şunu şunu yapan x annesi diye başlık açardınız ne oldu yabancı olunca ırkını işin içine katmadınız. yoksa sadece türk düşmanı olduğunuz için mi x yapan türk kızı x yapan türk erkeği diye başlık açıyorsunuz?
  • adam gibi adam anne dir.. karakteri kırık kızı evlenmeden önce vermekten bitap düşmüştür … ama evlenidiği gün herşeye tövbe etmişmidir??? annesi kızın huyunu bildiğinden zaten yapacan neden dinimizi buna alet ediyorsun diye kızına cıkışmıştır …zaten olay kazakistanda geçmektedir..

    edit : arkadaşlar özelden genelden sövenler olmuş ..
    sövenlerin anasının amının karşısına geçeyimde uzun hava bozlak okuyayım!.
    bıktırdınız algınızı ayrı sizi ayrı sikeyim …

    15 sn lik videomuş nasıl bunları bilmişmiş tecrübeyliymişim annemden biliyormuşum .. annemde kapalı bir insan ama 1 günde kapanmadı babam hiç karışmadı ama annemde aynı hareketi yapsa onada aynı şeyleri düşünüyor olurum.

    kendisini kafası acıkken kötü bir kadın olarak algılayabilen bir adamla ve ailesiyle evlenmiş.. kafası bir günde kapamış karaktersiz bir günde bu değişimi yaşamış .. evlenirsin yaşarsın 6 ay 1 2 sene o insanı sevdiğin için sonra kapanırsın ilk önce kapanıp sonra bunu yapmazsın. karakter önemlidir .. kocan istemeden sende bu kararı verebilirsin ..yarın kocası başka bişey istese onuda yapar …veya olayın tam tersi yaşansada aynı düşüncelere sahip olurum ..benim için böyle kusura bakmayın !. karakter önemlidir..karaktersiz yavşaklar anlamaz..
  • haklı annedir. muhtemelen kızının evlendiği kişiyi ve ailesini de istemiyordur. o kızın evlendiği adam istiyor diye başını kapattığı o kadar belli ki. yazık gerçekten sen besle büyüt bu yaşa kadar getir kızın bir erkek için öz saygısından vazgeçsin
  • anne, bunun sadece basit bir saç kapatma değil, köleliği kabul etmek olduğunu bildiği için tepki göstermiştir. açın normal bir dini sohbet dinleyin. sohbetin yarıdan fazlası kadının tahakküm altına alınmasıyla ilgilidir. kızı için doğru olanı yapmıştır. haklıdır.
  • ben de düğünde başörtüsü ile çıksam misafirlerin karşısına, benim annem de çıldırırdı.
    o yüzden,
    yorum yapamayacağım kadın hakkında.
  • kadın başörtüsü kullanma kararını kendi verse buna başlamak için nikahı beklemezmiş herhalde. en azından durumu ailesine önceden bildirebilirmiş. hayatını eşinin ailesine göre yaşamak zorunda kalacak olan kadının annesinin tepkisidir.
  • kız akılsız çıkmış, anne haklı.

    evlenmeyi matah bir şey sandığı için, "koca buldum" diye, olmayacak birinin istediğini yapmış kız sadece.

    olmadığı biri gibi olup, birinin istediği gibi yaşayınca o evlilik sonsuza kadar sürecek sanıyor.

    damat daha kıza saygı duymuyor, kendi inancını dayatıyor. baştan falso olay.

    anne haklı, ben de olsam kızardım. ama zaten baştan sezer, kızın böyle biriyle arkadaşlık yapmasına izin vermezdim. bu raddeye gelmezdi yani.

    arkadaşlık yeni başladığında, tatlı dille olmaması için anlatırdım. öyle sert girersen inadına birlikte olur çünkü.

    dünyada erkek kalmamış sanki, kızın akılsızlığı.

    olayın türkiye'de değil, kazakistan'da geçtiğini tekrarlayanlar da bilmiyor olabilir; kazakistan, laiklik konusunda hassasiyetleri olan bir ülke.
  • lan ortaya bir video bir foto atan istediği gibi yazıyor.

    örneğin bir düşmanınız sadece fotoğrafınızı yayarak altına hırsız,sapık olduğunuzla ilgili bir hikaye metin ekleyerek isterse sizi linç ettirebiliyor.

    ben seslerden hiç bir şey anlamadım.

    kızın annesi olduğunu nereden anlıyoruz?
    kızın annnesi düğün günü nikah salonuna kadar görmemiş mi kızını?
    ve benzeri ve benzeri vesaire.
hesabın var mı? giriş yap