hesabın var mı? giriş yap

  • alişan’ın meral akşenere söylediği söz.

    açıklama şöyle;
    meral akşener "biz iktidara gelirsek o sanatçılara selam vermeyeceğiz" dedi. bence selam falan vermeyi bırakın. iktidara gelirseniz bizi türk vatandaşlığından çıkarın.

    sırf bu yüzden meral akşener’e oy vereceğim. bir sebep daha çıktı bana.

    kaynak

  • merkür’ün güneş’in önünden geçme olayı. ülkemizden saat 14:11’de merkür'ün güneş diskinin doğu kenarından girmesiyle başlayacaktır. malesef geçiş tamamlanmadan önce güneş batacağı için geçişin sonu ülkemizden gözlemlenemeyecek. bir sonraki merkür geçişi 11 kasım 2019’da izlenebilecek.

    geçiş sırasında merkür'ün diski güneş'in diskine göre çok küçük (güneş diskinin 1/158'i) kalacağından tutulma gözlükleri kullanılsa bile göz ile fark edilemeyecektir. geçişi gözleyebilmek için özel üretilmiş güneş filtresine sahip teleskoplar kullanmak gerekiyor.

    eğer hava durumu el verirse ankara'da şöyle bir etkinlik var.

    tübitak ulusal gözlemevi'nin akdeniz üniversitesi yerleşkesi içindeki bitom adlı gözlem merkezi 9 mayıs 2016 pazartesi günü, hava şartları gözlem için uygun olduğu taktirde, 14:00 - 17:00 saatleri arasında herkese açık olacak ve teleskopla bu geçiş izlenebilecekmiş.

    istanbul üniversitesi etkinliği için

    ege üniversitesi etkinliği için

    bornova belediyesi ve ege üniversitesi etkinliği için

  • akp gidene kadar ben bunları eleştirmem hatta desteklerim. ne zaman akp gider işte o zaman petek dinçöz foolish casanova muamelesi yapar yerin dibine sokarız*.

  • bugün yapmayı düşündüğüm eylem.

    hep resmi hep resmi nereye kadar amk biraz rahat olsak ne çıkar lan?!

    tabi yapamadım, hem işten atılmaktan hem de karımın beni boşamasından korktum.

  • diyelimki bir akvaryumun içerisinde 3 tane balığım var, dördüncüyü alamayacak mıyım?

    edit: "valla çok ibnesin :)))" diye iltifat eden de oldu. gün güzel gidiyor.

    edit2: evet bunun da sorumlusu kemal kılıçdaroğlu'dur.

  • ilk sırasında ali sami yen- türk telekom arena'ya yer verilmiş olan videodur.

    sıralamanın tamamı;

    5- celtic fc
    4- club de futbol amerika
    3- boca juniors
    2- borussia dortmund
    1- galatasaray

    bu video yurt dışında yabancıların galatasaray'ı nasıl gördüklerini çok net yansıtıyor aslında. boşuna demiyoruz galatasaray türkiye'nin dünyaya açılan kapısıdır diye. hala çarşı gfb bik bik diye ötecek olan varsa, şu videoda galatasaray'ı dortmund'un sarı duvarının önünde gösteren sebep ne diye oturup düşünebilirler. belki taraftar diyince kimin gerçekten öne çıktığını anlamaya yardımcı olabilir.

  • rezalet mi? bu ülkenin şartlarında nezakettir olsa olsa! ama bizim içi kokuşmuş insanlarımız nezaketi rezalet olarak algılar, yorumlar. o kadar da kötü niyetliyizdir zira.