hesabın var mı? giriş yap

  • burada çin ekibi çalışıyor, buraya gelmenize gerek yok demek istemişler.

    adamlar enkaz altından insanları çıkarmak için yardıma gelmişler bu adamları bile eleştirecek, karalayacak bir şeyler buluyoruz. şaka gibi.

  • x'i okuyorum, berbat, sakın x yazma diyenleri boşverin.

    misal ben x okuyorum, sıçtım batırdım. ama sizin kişisel özellikleriniz uygunsa x'in altından girer üstünden çıkarsınız. kendi kararınızı verin, korkak olmayın. hayalci olmaktan korkup aptalca kararlar vermeyin.

  • hacca değil de umreye gitmesinin sebebi umrede şeytan taşlama olmamasıdır.. tuğçe kızımız ilerisi için satanizme açık kapı bırakmak istiyor anlaşılan.

  • "bu aralar isimlere taktım. geçen bir hanımla muhabbetim oldu. isminizi bağışlar mısınız dedim. su dedi. su istiyor sandım."

    türkiye'nin en büyük yeteneği seçildi bu adam.

  • boxing day ingiltere, avusturalya, yeni zelanda ve kanada'da kutlanan ayni zamanda st. stephen's day olarak da bilinen 26 aralik'a denk gelen tatil gunudur. st. stephen inanci icin ilk kez taslanarak sehit edilen ve bu olaydan sonra unlenen bir hiristiyan azizdir. aslinda boxing day tuccarlarin yil boyunca yaptiklari iyi servisten dolayi topladiklari kutulanmis hediyeler (bu parada olabilir) ile baslamis ve lordlarin ve zengin kisilerin kendi usak ve hizmetcileri icin christmas'tan bir sonraki gunde kendi hediyelerini acmalarina izin verdikleri dinlenme ve yeme icme gunu olarak gelismistir. daha sonra kilise'ler christmas sonrasindaki gunde fakirlere ve ihtiyaci olanlara kutulanmis hediyeler dagitmislardir. st. stephen atlarin mudavimi oldugu icin boxing day at yarislari ve avlanma ile birlesik bi yapi icerir. futbol ve rugby'de bu gunun diger sporlarindandir.

  • ilk maçında akhisar'a gol attı diye eleştirilebilen futbolcu. ne yapacaktı akhisar'a karşı oynarken schalke'ye mi gol atacaktı!

  • sayın imparator sevgili fatih terim avrupa şampiyonası sonrasında yapılan eleştiriler ve duyduğu hakaretler için az önce kırgın olduğunu ifade etti.tam hayret edicektim ki sonra dedim ki dur yahu manyakmısın sen ? 24 takım arasında en çok primi alan futbolcusuda maçı bırakmıştı.

    vallahi oturduğum yerden bir gülme aldı beni.

    ülkenin yarısından fazlası açlık sınırının altında , çalışma şartları 3.dünya ülkesi seviyesinde , insanlar yapamadıkları iş için aşağılanıyor , dayak yiyor hatta kurşun yiyor bu ülkede.dünyanın hangi ülkesinde yıllık 3.5 milyon avro alan bir teknik direktörün halka kırıldığını gördünüz?

    bu nedir yahu ? bizim suçumuz ne ? bir tane yahu bir tane empati sahibi alçakgönüllü bir adam yokmu bir kurumun başında?

    bu hayatta adalet olduğuna inan varsa lütfen yeşillendirsin benide inandırsın.

    terim'in maaşı

    edit : (bkz: oğuzcan'ın sesine kulak ver)