hesabın var mı? giriş yap

  • -4 yıl sözleşme demek, kariyerini cleveland'da tamamlayacağı anlamına geliyor. başka hiçbir açıklaması olamaz. 5 yıl sözleşme olsaydı da bunu yapabilirdi ama 4 yıl bunu garantiliyor.

    -paul george'un geleceğini zannetmiyorum, lebron'un onu istediğini de zannetmiyorum. pg13 okc'de kalmaya yakın. (şu an okudum, imzalamış bile)

    -sas'ın kawhi batıya gitmesin zırvaları tamamen piyasa yükseltmek üzerine. başka şansları yok. boston'dan kyrie'yi istemiyorlar zira onun da seneye sözleşmesi bitiyor ve en az kawhi kadar ayrılma ihtimali var. boston da o kadar parlak bir geleceğe sahip ki, hatta günümüzde de o kadar güçlü ki, seneye sözleşme yenilememe ihtimali olan kawhi için genç yıldızlarından vazgeçmek istemiyor. vazgeçerlerse büyük ahmaklık olur, vazgeçmeyecekler.

    -kawhi olayı kısacası şu. kawhi direk lakers diyor. bugün olmazsa seneye giderim diyor. bunu duyan hiçbir takım kawhi'a doğru düzgün teklif yapmaya, haklı olarak yanaşmıyor. sas da bu durumdan muzdarip gerekirse göndermeyiz muhabbeti yapıyor. boşa çırpınışlar, kawhi gelecektir.

    -boşta kalan tek all-star demarcus cousins. pelicans'da kalacağı konuşuluyordu ama şu gelişmelerden sonra gelmek de isteyebilir. bugün iki takımla da görüşmüş. ne kadar faydalı olur, onu bilemem. sakatlığa çok meyilli.

    -sular durulduğunda son sürpriz için gözleri charlotte'a çevirin. şahsen lonzo-kemba takası bekliyorum. kemba'nın kontrat yılı, yaşı da var, hornets'de supermaks alması saçmalık olur.

    işler planlandığı gibi giderse kemba walker-kawhi leonard-lebron james-demarcus cousins 4'lüsünü izleyebiliriz.

    aksaklıklar çıksa bile şu kadarı kesinleşmiştir, lakers yapılanması kısa sürdü ve bitti. kralın devri başladı.

    kobe diyenler var. halbuki kobe'den önce shaq, ondan önce magic, en önde de kareem'in ismi var. gün itibariyle o da yerini devretti.

  • bir paketin içerisine saçma sapan şeyler koyup, 100 yıl sonra açılması için bir yere teslim etmek. norveç'te yapıyorlar bunu mesela.

  • normal bir ülke olsaydık şayet; bu tip adamların en geç, olayın yaşandığı günün akşamında kelepçe ile kodese tıkılmaları lazımdı...

    tanım; görevden alınması gereken memur.

    edit; ilgili memur açığa alınmış... görevden alınsın dediğim için mesaj kutumu dolduran at kafaları bu kaynağı bünyelerinde müsait bir yere yapıştırsınlar. olması gereken zaten buydu da benim şaşırdığım şey "böyle isabetli ve hızlı bir kararı nasıl aldılar?"

    (bkz: rabia naz vatan)

  • (bkz: yürek hoplatan başlıklar)

    11 yaşındaydım, televizyonu kapatıp ansiklopedileri açtım. bir daha televizyonla ilişkim olmadı. ansiklopedileri de her zaman delice sevdim. bir süre sonra hayatımıza bilgisayarlar girdi ve matbu ansiklopediler "yetersiz" kaldı elbette. ama ben hala google'a sorarken bir tuhaf olurum, uzun süre arayamam bulmaya çalıştığım şeyi, pes ederim kısa sürede. bilgi kirliliğinden bunalırım. bilmek istemediğim şeylere maruz bırakılmaktan rahatsız olurum. mesela bu yeni nesiller bilgi kirliliği deyince boş boş bakarlar. neden? çünkü ansiklopedi karıştırmamışlar! uzun uğraşlarla derlenip, süzüle süzüle kağıda dökülen bilgiyle tanışmamışlar.*

    velhasılıkelam, çok güzeldir. çocuk olmak ve torson kadar büyük ansiklopedileri karıştırmak. içlerinde kaybolmak... yürek hoplamasının sebebi de yalnız değilmişim hissidir.

  • uyuyamama gibi bir problem olmadı ama bütün gece rüyamda oy kullandım, zarf bulamadım, mühür bulamadım. bütün zorluklarla oy kullandım. ertesi gün olana kadar rüyamda uyumaya karar verdim. sabah uyandığımda hayır çıkıyordu. sonra normal uyandım su içtim tekrar uyudum. tekrar aynı rüyayı gördüm bu sefer arkadaşlarımda vardı. oy kullanıp denize girdik. ve oy sonucu bu sefer evet çıkmıştı. ve sabah ' ne oldu oy sonucları acaba diye ekşi sözlüğe gireyim derken, kendime geldim ve bugün pazar daha oy kullanmadın' dedim. psikoloji alt üst.

  • 65 yaş üzeri kullanıcılar için getirmesi bedava ve “getirevlat” kodlu %10 indirim

    sağlık personeli için de aynı şekilde getirmesi bedava ve “minnettar” kodlu %10 indirim

    yapan uygulama. böyle ufak jestlerle mutlu oluyor insan.