hesabın var mı? giriş yap

  • %90 kopyala yapıştır yapıyoruz.

    ama nerden kopyalayıp nereye yapıştıracağımızı bildiğimiz için bize para veriyorlar.

    bütün sırrı bozdum ya.

  • ürkünçlü olaydır. işin ilginç kısmı; haberdeki ailenin soyadının "toprak" ve bununla aynı olayları tecrübe eden diğer ailenin soyadının "taş" olması. "su" ve "hava" aileleri dikkatli olsun. "tahta" aileleri de espri yapmasın.

  • yaklaşık 15 gündür hayatımı kabusa çeviren illettir kendileri.

    bugüne kadar evde kaç kedi besledim, sokakta kıstırdığım kaç milyar hayvan tarafından parçalandım bilmiyorum. bundan yaklaşık 1 ay önce yine sokakta yoğurduğum kedilerden biri tarafından yolundum. "bana bir şey olmaz yeaa" diyerek hayatıma devam etmeden önce bunun ne gibi sonuçları olabileceğini sorduğum veteriner kuduz ve tetanos ihtimalleri haricinde bir de lenf bezi iltihabından bahsetti. ilk iki ihtimali her zamanki gibi hiç hesaba katmayıp 3.yü de fazla sallamayarak hayatıma devam ettim, ta ki boyun ile kulak arasında kalan bölgemde koca bir yumru oluşana kadar.

    veteriner bana doktorların yumru gördüklerinde yarattıkları panikten ve basit bir antibiyotik tedavisiyle çözülebilen bu durumu oldukça sancılı bir sürece çevirebildiklerinden bahsettiği için gittiğim sağlık ocağındaki doktor bir şey demeden kendime koyduğum teşhisi paylaştım. o da hiç polemiğe girmeden karıştırdığı bir kitap sonucu bana augmentin yazıp yolladı. günde 2x1000 miligram antibiyotik vücudumda yerini alırken olaylar da giderek kötüye gitti. ilacın 4. gününde ateşim 39 olmuş, yumrularım da boyun ve ense bölgemi hormonlu dev bir patatese çevirmişti.

    antibiyotiğimin 5. gününde küçük tatlı bir quasimodo olarak kendimi acil serviste buldum. galon galon kan verip, enfeksiyondan göğüs hastalıklarına uzanan çeşitli hastane birimlerinde bütün haftaya yayılan maceradan maceralara koştuktan sonra yeni bir antibiyotik ve benim baştaki teşhisimin onaylanması ile eve döndüm.

    içimi dolduran işlevsiz antibiyotik, tükenen bünye, yerlerde tansiyon ve oynak bir şeker garifiği sebebiyle hastalığın 15. gününde hala kendime gelmeye çalışıyorum. o sığır doktor başta doğru antibiyotiği* verebileydi hiç yaşanmayacak olan bu tüketici sürecin sonunda yeni yeni insanlığa dönerken şimdi de hayat kurtarıcı ilacımın midemde yarattığı tahribatla boğuşuyorum.

    bu yaşadıklarımın hayvanlarla değil ama doktorlarla arama ciddi bir mesafe soktuğunu söyleyebilirim. modern tıp dünyası bununla nasıl baş edecek bilemeyeceğim tabi.

  • bu ülkede gerçekten insan hayatının hiç mi kıymeti yok dedirten olaydır. üç beş kişi mamadan zengin olacak diye şehrin ortasında survivor yaşıyoruz.

  • şu entrinin devamıdır (bkz: #88977769)

    google'da bir kelime & kelime grubunun ne kadar arandığını gösteren araçlar mevcut. bunların bir kısmı ücretsiz bir kısmı ise ücretli.

    ücretsiz olanların en yaygın olanı google keyword planner.

    benim taktiğim kısaca şöyle işliyor : ( kritik bilgileri henüz verme niyetinde değilim, 15 yıllık bir emeği 2 satırda veremem, ama kendi deneyimlerinizle kazancınızı artırabilirsiniz )

    - insanların resimlere bakmak için aratacağı kelimeleri bulmak
    - o kelimelerle ilgili içerik hazırlatmak ( ingilizce )
    - o içerikle ilgili kaliteli resimler bulmak
    - ve o resimlerin o aramalarda görüntülenmesini sağlayacak seo işlemlerini yapmak.

    bu kadar.

    google'ın verdiği aylık aranma rakamlarının yaklaşık %10-25 i resimlere gider geri kalanı web araması sonuçlarını tıklar. bu %20 lik trafikten payınızı almak için çalışmalar yaparsınız ( seo for images )

    aranma oranı aylık 100.000 olan 100 tane kelime buldunuz, 100 içerik hazırlattınız ve resimlerinizi de hazırladınız diyelim. toplam aranma hacmi noldu 10.000.000. pek çok yan kelime gruplarında da gözükür resminiz ortalama 15 milyonluk bir arama hacminin %10-25 i için çalışacaksınız bu içeriklerle demektir. ki bu da ortalama 3 milyon aylık aranmaya tekabül eder. günlük olarak da 100.000.

    benim tecrübelerime göre eğer böyle bir aranma listesinde ilk satırda sayfanıza yer bulabilirseniz bu günlük 100.000 kişilik payın yaklaşık 3-15 bini sizin sayfanızı ziyaret eder.

    kategoriye göre değişmekle birlikte ingilizce içerikle günlük 3000 ziyaretçiyle minimum 200-600 tl arası kazanırsınız. aylık 6000-18000 tl demektir bu.

    evet oturduğunuz yerden.
    deli para.

    devamı gelecek.

  • msn' i açıp saatlerce hoşlanılan kızın online olmasını beklemişliği de vardır bu neslin.

    msn discovery, msn plus gibi uygulamaları yükleyerek hoşlanılan kızın kendi penceresini açıp açmadığını merak etmiştir.

    güzeldi o günler, güzel. ergenliği tam olması gerektiği gibi yaşattı.