hesabın var mı? giriş yap

  • şeyma subaşı gibi birinin kitap çıkarmasından daha kötü bir şey varsa bu kitaba para verip satın alacak insanların olmasıdır.
    edit: önyargılı olduğumu ifade eden bir çok mesaj aldım, tolstoy da zengindi zengin insan yazar olamaz diye bir kaide mi var diye soran yazarlarımız da oldu tüm bu mesajlardan sonra belirtmek istedim ki şeyma subaşı’nın kitabını satın almaktan daha kötüsü onu canhıraş savunmak.

  • kulüple yapmış olduğu sözleşmenin yerine getirilmesini istemesi şımarıklık olarak görülen oyuncu. kulüp gereğini yapmazsa arroyo da yapmaz, maça çıkmaz. maaşını alamamak nasıl normal görülüyor anlamak güç. bu anlayışı değiştirmek, kurumsallaşmak lazım. bizi bu duruma bizzat getiren aysal kurumsallaşmasından bahsetmiyorum tabi.

    edit: futbolcu yazmışım, düzelttim.

  • binlerce sipariş var gün içinde,

    ondan sonra yetişmedi diye de ağlayan sizlersiniz anlamıyorum ki, ne oldu yani uykundan uyandıysan! azıcık karşı tarafında açısından bakın olaylara. rezalet olmayan rezalet başlık.

    ona göre personel çalıştırsın diyenler zaten hayatları boyunca hiç bir organizasyon yönetmemiş kişiler, işin operasyon kısmı öyle olmuyor. ama işte kime ne anlatacaksın!

  • amerika'da geçen ay yeni teşhis edilen covid-19 hastalarının %1'inde görülürken, bu ay bu oran %6'ya çıkmış olan, devletin önüne geçmek için özellikle 12-18 yaş aralığındaki gençleri hızla aşılamaya çalıştığı covid-19 varyantı.

    şu anda ingiltere'de yeni teşhis edilen covid-19 hastalarının %91'inde bu varyant görülüyormuş. cnn'in haberine göre, ingiltere'de son günlerde yeni vaka sayılarındaki artış çok yüksek olduğundan hükümet, vakaların en yoğun olduğu bölgelerde test ve hasta takip programlarını yürütme görevini orduya vermiş.

    uzmanlar, delta varyantının daha önce ingiltere'de ortaya çıkan alfa varyantı ile kıyaslandığında %40 daha hızlı bulaştığını tespit etmiş. ingiltere'de 38,805 hasta üzerinde yapılan çalışmalar neticesinde, delta varyantının alfa varyantına göre virüs bulaştıktan sonraki 14 gün içinde hastanın hastaneye yatma riskini 2.61 kat artırdığı tespit edilmiş.

    university of texas'ın yaptığı araştırmaya göre pfizer biontech aşısı delta varyantına ve diğer varyantlara karşı koruma sağlıyor, aşı olmuş kişilerin bağışıklık sistemleri bu varyantları etkisiz hale getiriyor.

    ancak, ingiltere'den gelen haberlere göre, pfizer biontech aşısı olan kişiler delta varyantına karşı korunuyor olsa da antikor sayılarının giderek azaldığı gözlemlenmiş. bu, delta varyantının giderek güçlendiği anlamına mı geliyor bilmiyorum.

    haber

  • (bkz: hazır mıyız arkadaşlar)

    gene yüzlerce kişiyi söğüşleyip amacına ulaşacak kızdır. iyi alıştılar amk. yurtdışında sıradan bir okuldan kabul al, parayı millet versin sen de abd'de iki sene o bar senin bu kafe benim elin conileriyle sefa sürüp instagram'da like kas. memleketin diğer çocukları da okul bitince işsiz kalıp öğrenim kredisi borcunu nasıl ödeyeceğini düşünsün.