hesabın var mı? giriş yap

  • 2004-2019 yılları arasında alaaddin yılmaz (akp) tarafından yönetilen bolu belediyesi'ne 10 sene önce itfaiye eri olarak giren serkan ılgaz'ın (başkanın uzaktan akrabasıymış) efsanevi kariyeridir. itfaiye eri olarak işe başlayan serkan ılgaz, şunların hepsini birden yürütüyormuş:

    • özel kalem müdür vekilliği
    • insan kaynakları birim sorumluluğu
    • belediye bünyesindeki 'tabiatın kalbi bolu' şirketinin yönetim kurulu üyeliği,
    • iş sağlığı ve güvenliği uzmanlığı,
    • belediye bilişim birim sorumluluğu
    • halk ekmek fırın müdür vekilliği

    2019 yerel seçimlerinin ardından tanju özcan (chp) belediye başkanı seçilince bütün görevlerinden alınıp tekrar itfaiye eri yapılmış.

    edit: bolu'da yaşan bir arkadaşımız haberde 10.000 lira olarak gösterilen maaşın sadece "tabiatın kalbi bolu" biriminden geldiğini, başka birimlerden de artı para aldığını söyledi. eşi ve annesi de belediyede memurmuş arkadaşın dediğine göre.

  • "şimdi çıkmış geçenlerde birisi, elinde de gitar, biliyorsunuz bunlar gitar çalar, bağlama nedir bilmezler, ağzında da mızıka, diyor ki senin savcın varsa benim de bilmemnem var. ya sen kimsin ya. sen kimsin. bi de bana diktatör diyorlar, ben diktatör olsam sen cıkıp orada o lafları edebilir misin." putin.

  • az once gelen email. nijerya'da cekilen bir piyangodan kazanmisim. hemen arzu ettikleri gibi tum kisisel bilgilerimi, banka hesap ve kredi karti numaralarimi gonderdim. umarim parayi yatirmalari fazla uzun surmez. cok mutluyum.

  • eğer evinize kargo,posta benzeri bir şey gelmesini bekliyorsanız, ya da herhangi bir beyaz eşya servisi gelecekse evde onları beklemek zorundasınızdır. sizin yerinize kapıyı açacak kimse yoktur onlara.

  • 'abbas güçlü ile genç bakış'ta soru soracak olsam, abbas güçlü'ye "bebekken de mi adınız abbas'tı?" sorusunu sorardım.

  • şu entrinin devamıdır (bkz: #88977769)

    google'da bir kelime & kelime grubunun ne kadar arandığını gösteren araçlar mevcut. bunların bir kısmı ücretsiz bir kısmı ise ücretli.

    ücretsiz olanların en yaygın olanı google keyword planner.

    benim taktiğim kısaca şöyle işliyor : ( kritik bilgileri henüz verme niyetinde değilim, 15 yıllık bir emeği 2 satırda veremem, ama kendi deneyimlerinizle kazancınızı artırabilirsiniz )

    - insanların resimlere bakmak için aratacağı kelimeleri bulmak
    - o kelimelerle ilgili içerik hazırlatmak ( ingilizce )
    - o içerikle ilgili kaliteli resimler bulmak
    - ve o resimlerin o aramalarda görüntülenmesini sağlayacak seo işlemlerini yapmak.

    bu kadar.

    google'ın verdiği aylık aranma rakamlarının yaklaşık %10-25 i resimlere gider geri kalanı web araması sonuçlarını tıklar. bu %20 lik trafikten payınızı almak için çalışmalar yaparsınız ( seo for images )

    aranma oranı aylık 100.000 olan 100 tane kelime buldunuz, 100 içerik hazırlattınız ve resimlerinizi de hazırladınız diyelim. toplam aranma hacmi noldu 10.000.000. pek çok yan kelime gruplarında da gözükür resminiz ortalama 15 milyonluk bir arama hacminin %10-25 i için çalışacaksınız bu içeriklerle demektir. ki bu da ortalama 3 milyon aylık aranmaya tekabül eder. günlük olarak da 100.000.

    benim tecrübelerime göre eğer böyle bir aranma listesinde ilk satırda sayfanıza yer bulabilirseniz bu günlük 100.000 kişilik payın yaklaşık 3-15 bini sizin sayfanızı ziyaret eder.

    kategoriye göre değişmekle birlikte ingilizce içerikle günlük 3000 ziyaretçiyle minimum 200-600 tl arası kazanırsınız. aylık 6000-18000 tl demektir bu.

    evet oturduğunuz yerden.
    deli para.

    devamı gelecek.

  • bozok sevenlere tek bir soru sormak istiyorum.

    sevgilinizle yolda yürüyorsunuz, karşıdan bozok ve hakan geliyor, bozok öküz gibi gözlerini hiç kaçırmadan sevgilinize bakıyor,laf atıyor, hakan'da bozok'la aynı ölçüde sevgilinizi güzel ve alımlı buluyor fakat ayıp olur diye gözlerini hep kaçırıyor başını öne eğip geçip gidiyor.

    şimdi siz gidip sen olduğun gibi bir adamsın bozok,içinden geldiği gibi hareket ettin,duygularını bastırmadın tebrik ederim mi dersiniz ? bozok'u sevdiğinize göre böyle dersiniz.

    toplum içinde yaşıyorsanız bazı duygularınızı,yönlerinizi bastırmanız gerekir,ben sinirliyim arkadaş ona göre davranın bana diyeni haklı görürseniz,birgün biri çıkar ben sapığım arkadaş,karınızı kızınızı sokağa çıkartmayın yoksa tecavüz ederim der.

  • tartışmayı çok sevmeyen bir zihniyettir:
    -abi imparatorluğun adını "çelik kartallar" koysak, öyle havalı bir isim...
    -olmaz
    -peki şeye ne dersin, "anadolu aslanları"?
    - ı ıh, kılıç aslan'ı getirir akla.
    -hıh buldum, demir pençeler imparatorluğu olsun...
    -olmaz dedik ya
    -e sen bir şey söyle bari
    -osman diyelim biz ona
    -ama...
    -evet, osman iyi.
    -peki abi.