hesabın var mı? giriş yap

  • türkiye'deki şoförlerin trafiğin en önemli kurallarının birinden habersiz olmaları kazanın tek sebebidir. martı sadece ilk aracın önüne çıkmaktadır.

    (bkz: takip mesafesi)

  • "evin içinde balta kayboldu!!! kol düğmesi, kolye ucu değil bak, balta yav. çorap mı ki makineye sıkışsın? bozuk para mı kabanın astarına kaçsın? kolum kadar, bayağı, bildiğin balta kayboldu. birisi aldıysa getirsin diyeceğim, kitap değil ki bu, balta ya... bir de balta nasıl benden habersiz alınır, ben versem nasıl hatırlanmaz? balta yav. birine hediye mi ettim gereksiz neşeliyken? kalem değil ki, balta la bu! bir balta bir evde ne kadar aranabilir, daha nereye bakılır ki balta ararken? garajım,atölyem, ardiyem yok ki... burası bildiğin ev, o da bildiğin balta...
    not: yine de yerini bilen varsa söylesin bak. kızmayacağım... lazım kardeşim!"

    hoca lan bu adam, üniversitede çocuklara ders anlatıyo bu :/

  • görüşlerimi hemen yazayım.
    türkiyeden tüm kadınları like ettim yaklaşık 1 ay boyunca. geri dönüş sıfır (evet yakışıklı değilim)

    bir program vasıtası ile yerimi başka ülkelere alıyorum ve hergün like alıyorum. az önce norveçli iki kadınla peş peşe eşleştim.

    olayın özeti şudur:
    1-tipsiz iseniz türk kızları ile şansınız yoktur.
    2-zengin olduğunuzu belli eden fotoğraflarınız yoksa türk kızları ile şansınız yoktur.
    zaten sizde yukarıdaki iki madde varsa tindere ihtiyacınız yoktur
    o yüzden türkiyede tindere gerek yoktur.

  • memlekette son zamanlarda bu olay türedi. oğlum illa günlük güneşlik günlerde mi millet sipariş verecek. sen karlı , yağmurlu vs günlerde ona göre çalışanlarına tedbirini aldır. aldıramıyorsan hizmet verme bunun hizmet alanla ne alakası var. kimse internete girip restorantlar kapalı olunca çılgınlar gibi pizza söylemeliyim diye ortalıkta tepinmiyor.

  • sürükleyicilik açısından breaking bad ayarında, hikaye ve sinematografi açısından fark yaratır cinsten güzel bir dizi.

    yeni bir diziye mi sarsam, diyenler için iyi bir alternatif.

  • tokat’ta bulunan bir sucuk ve türevleri üreticisi.
    trt belgesel‘de yapım videolarını izledikten sonra markayı bulmak için google araştırması yaptığımda kendilerinin web sitesine böylelikle ulaştım.
    bez sucuk şu ana kadar yediğim tüm sucuklar içinde sucuk yememiş olduğuma kanaat getirdiğim bir sucuk fermente yöntemi.
    belgesel’de çalışma ve üretim koşullarına da bakmış olduğumdan inanılmaz heves ettim ve hakikaten de izlediğime, beklediğime değdi diyebildim.
    ertesi gün kargonun adresime gelmiş olması da çok hızlıca oldu.
    tanışma paketine kargo dahil 250 tl ödedim.
    1 sucuk, 1 acuka sos, 1 çemen, 1 kavurma, 2 bez sucuk olacak şekilde köpük kutu içerisinde dondurulmuş soğutucu desteği ile geldi.
    diğer ürünler fena sayılmaz, soslardan biri taneli olduğu için hoşuma gitti, ama hangisiydi hatırlayamadım.

    aşık baba