• 4 kedim var bırakıp bir yere gidemiyorum. götürebildiğim her yere de götürüyorum. böyle insanları görünce insanlardan daha da nefret ediyorum.
  • beyaz yakalıdır.
    (bkz: aşkımızın meyvesi aytek)
    görsel
  • ya yine salak salak başlık açılmış yorum yapılmış. ya kardesim büyük ihtimalle zaten 1 5 yıldır tatilde bırakacakları büyükanne bakımı için destek oluyorudur. annenin ve babanın mental sağlığı için böyle aralar iyidir. kısa tatile gidecek ana babalar buradaki gerizekalı yorumlara kulaklarını tıkasınlar.
    tanım: mal beyanıdır.

    ekleme: yani bu konu ruhsuzluğa nasıl bağlanmış inanılmaz. çocuk yetiştirmenin anayasal kuralları yoktur. her aile, her çocuk kendine hastır.istisnaları saymıyorum ama her çocuk anası babası için biriciktir, onların canıdır, ciğeridir. insanlar kim oluyorlar, hangi hadle o aileleri ruhsuzlukla itam edebiliyorlar çok enteresan. 3 günle 5 günle ne çocuk bağlanma problemi yaşar ne de krize girer hele ki bakımına doğumundan dahil edilmiş bir büyükanne ile kalıyorsa. sağlıklı çocuklar sağlıkli ebeveynlerle mümkün. saçmalamayın.
  • anne-baba çalışırken, bebeğe hikayedeki anne bakıyor olduğundan sorun yoktur.
  • tanım: gelecekte anam ile kaynanamın bir olup açacağı başlık.
    yok öyle agucubucu yapıp kaçmak hanımlar, toruna tabi ki bakılacak.
  • 1.5 yaşında çocuk için sıkıntı olmayacak durumdur. 3-4 gün tatil yapılabilir. bunu 2 çocuk babası olarak söylüyorum. bilgisizce duyar kasmaya gerek yok. 2 yaşındaki erkek çocuk, köpekten beterdir. yerinde durmaz. bir bardak çayı zehir eder. gittiğiniz yerden bırakın keyif almayı, kendinize küfredersiniz. sağa gider. sola gider. ellenmemesi gerekeni eller. ağlar sıçar işer. yani o tatil olmaz. eşlerin ilişkisinin sağlığı için başbaşa tatilde gereklidir. sanmayın ki çocuğum var diye pişmanım. ikisi içinde canımı veririm. ama bu çok zor oldukları gerçeğini değiştirmiyor. arada es vermek iyidir. bunda kötü birşey yok.
  • ben yapmadım. yapanı eleştirmiyorum.
    işe giderken bırakınca sorumluluk, tatile giderken sorumsuzluk mu?
  • imkanım varsa ben de bırakırım. eşlerin bebekleri oldu diye, başbaşa tatil yapmaya hakkı yok mu? belki de yurtdışına gidecekler ya da gidecekleri ortam bebeğe göre değil.
  • niye küfrediyon lan tanımadığın insanlara.
    bende senin duyarını sikeyim..
hesabın var mı? giriş yap