• iki eşcinselin mecbur kalarak bakmaya başladıkları bir erkek çocuğuyla yaşadıklarını anlatan, yer yer duygusal, yer yer komik, izlemesi keyifli, 2007 yapımı bir laurie lynd filmi.

    tom cavanagh, ben shenkman, noah bernett bahsettiğim üç kişinin rolüne bürünmüş, jeananne goossen, sheila mccarthy, grahame greene ise yardımcı rollerde.
  • iki erkek eşcinsel ile bakmak zorunda kaldıkları çocuğun sevimli hikayesi. 3 men and a baby kıvamında ama söz konusu olan çocuk bebek değil 10 yaşlarında ve eşcinsel çiftten daha eşcinsel.

    ve annesini kaybeden küçük scot - tek t ile- annesine yakın olmak ve onun eşyalarını kullandığı için mi yoksa içinden aksi gibi davranmak elinden gelmediği için mi so gay (!) *pek anlayamıyoruz ....

    üstüne üstlük tom cavanaghın canlandırdığı eric her ne kadar partneri ile birlikte yaşayan bir eşcinsel tiplemesi olsa da, spor sektöründe çalıştığı için ve sakatlanan eski ve de ünlü bir sporcu olduğu için feci halde so straight ! çiftimiz bir taraftan çocuğa "kötü" örnek olup olmadıklarını sorgularken, diğer taraftan eğlenceli bir şekilde kendi içlerindeki homofobi ile yüzleşiyorlar.

    film aklınıza tek bir şey getiriyor; gay çocuklar / ergenler ne çok şeyle yüzleşmek zorunda kalıyor okuluda, sporda keşke ebeveynleri eşcinsel olsa da daha az çekseler, daha az ötekiştirilip, arkalarından "ibneeee" diye bağırdıldığında daha az acısalar diye düşünüyor insan .

    seyredilesi, şirin bir film

    http://www.imdb.com/title/tt0910847/
  • escinsellerin cocuk sahibi olma sorunsalina kah neseli kah aglamakli bir gonderme olabilecek film.
    cocuk sahibi olabileceklerinin de kanitidir kanimca.
    mis gibi de buyutuyorlar iste scot'ı.
hesabın var mı? giriş yap