• işten saat 18.00'da çıkmama sebebimdir. üstelik organize sanayi çıkışının dibinde işyerim ancak her akşam sadece arabamı çevirmem yarım saat alıyor.
    bursa trafiğine gireceğime fazla mesai yaparım daha iyi. saat 19.00 civarı açılıyor birazcık. ama en iyisi 19.30da çıkmak.

    (bkz: büyükşehir olmanın dezavantajları)
  • bu trafiği oluşturan araçların sinyal kollarını kırıp, sürücelerin eline versen* hiçbir şey değişmez. cinnet sebebidir.
  • iyiki saat 17.30'da işten çıkıyorum dedirten trafiktir. 18'den sonra çıkıyorsanız hayatınızın fazladan 1 saatini trafiğin çalacağından emin olabilirsiniz.
    dün akşam saat 19'dan sonra ata bulvarı > izmir yolu caddesi > sırameşeler > altıparmak gibi toplamda 6 kilometrelik mesafeyi 1 saatte geldim. sol bacağım debriyaj pedalının ağırlığı ile uyuştu!
  • bir şehrin yüz yıllık hayali olan tramvayın da devreye girmesiyle siki çarşafa dolamış trafiktir.

    bir şehrin hayali tramvay mıdır? altıparmak, ünlü cadde, heykel, çarşamba, kent meydanı trafiğinin zaten sikilmiş olan yedi ceddi daha da sikilmedi mi bu hayalle.

    yapacağınız işi sikeyim.
  • küçük istanbul'a dönüşmüş trafiktir.
  • "bursa istanbuldan daha yaşanır" diyen dangalakların görmesi gereken trafiktir.

    istanbulun ne kadar olumsuz özelliği varsa hepsi artık bursa'da da vardır. (trafik , hava kirliliği , yüksek kira bedelleri, suç olaylarında artış , çarpık kentleşme) o yüzden bursa'ya göçmek isteyen veya bursa'da kalmadığına pişman arkadaşlar varsa onlara şunu söyliim gidin istanbulda yaşayın orada kalın en azından sosyal hayat var gezilecek yerleri çok. çile çekecekseniz güzel bir şehrin çilesini çekin. bursa gibi yobaz iran şehrinin değil.

    bu arada trafiği büyük ölçüde siken şey acemler'deki mobese kameralarıdır. ceza yememek için yavaşlayan sürücüler izmir yolunu ve mudanya yolunu sikmekteler... devletin fantastik uygulaması olan o mobeseler işte...

    ayrıca; o kadar boktan bir yer ki bursa , insanı avam olduğu için habire avm'ye gider hafta sonları da avm trafiği olur . metro grossmarketten buskiye kadar 1,5 saatte gidersiniz... santral garajdan terminale 1 saatte . neden? çünkü bursalılar avmye gidiyor. şu kalitede işte anlayın; http://www.arabianbusiness.com/…c shopping mall.jpg
  • kırmızı şey yüzünden iyice bok olan trafiktir.
  • her yolun acemler denen yere bağlanmasından dolayıdır.. her fani ölümü tadacaktır derler ya, her bursalı acemler'den geçecektir bursa'da.. alternatifi ise bu çevre yolu dedikleri 96 dan beri pek bir çivi çakılmamış yolun nilüfer nehrinin üzerinden geçerek eski havaalanını kestiği ve fsm bulvarıyla ata bulvarına çıkış verdiği bir ek yoldur. şu an iki şerit devamlı olsa da yeter, on sene içinde üç şerit olması lazım..

    yeni stadyum maçlara açıldıktan sonra kabus olacak ayrıca.. o saatlerde arabaya, trene binmeyin.. kız istemeye, düğüne, ya da kayınvalideye gidecekler bir-bir buçuk saat erken çıksın yola.. alternatif yolları kullanın diyemeyiz, şu an için yok çünkü..
  • ibnece bir karmaşa, anlaşılmazından...
    bi de o stadyum açıldığında olacakları kimse düşünemez, üç yıllık kuyruklar olacağı kesin...
  • şehrin her yerinin trafiği iğrenç durumda. ama arkadaşlar acemler yolunu çok kullandıkları için hep ondan bahsetmişler. dört kuşak merkezinde yaşayan bir ailenin ferdi olarak acemler gibi bir yola bile razıyım. yol yok çünkü, olmayan yollardan bir şeridinden de ipekböcüğü geçirdi belediyemiz sağ olsun. ha stadyum açılınca oranın trafiği daha da kötü olacaktır, doğrudur ama şimdi stad tam göbeğinde iken gelin bakalım merkeze de yaşamaya çalışın.
hesabın var mı? giriş yap