• şu videodaki yerli ve milli kizdir. ayrica daha baska bircok sarkiyi da soylemis kanalinda ve sesi cok guzel.

    edit: ceddin deden yorumunu begenmeyenler mesneviden ders aldigi şu cover'i dinleyebilirler*.

    edit2: aciklama yapmak sart oldu.

    -reklam entrysi degil bu entry. cok merak eden eski entrilerime bakabilir. adam akilli ekonomi ile ilgili icerikler giren, eksi seyler'de 100 bin okunan ekonomi ile ilgili entrysi olan bir sozluk kullanicisiyim ben. sabah aksam futbol entryleri girenler, daha dun sozlugu kesfeden caylaklar falan size ne oluyor aq?

    -basligi acma sebebim ise kendisinin bir cover'ini birkac gun once kesfedip bir sure loop'a alacak kadar dinlemem ve bugun de baska coverlarinin oldugunu kesfedip sesinin de cok iyi oldugunu dusunup bunu sozlukte paylasmak istemem. paylasirken de en ilginc olan ve farkli olan coverlarindan birini paylastim.

    -1826'da kapatilan yeniceri ocaginin 1917'de bestelenen bir mars ile savasa gittigini dusunebilecek kadar cahil ve akil yoksunu kompleksli insanlar bu kizi lincliyorlar su an. bu kiz hukuk okuyan piril piril bir kiz. sizin yaptiginiz kotu yorumlar ve icinizin pisligini akitmaniz sadece sizi kotu gosteriyor farkinda degilsiniz.
  • dosta korku düşmana güven veren versiyonu.
  • diriyi ölürtür.
  • iyi ki böyle söylenmemiş. yoksa yeniçerilerin hepsini öperlerdi.
  • mehterana bunu göstersek tarihi reddeder.
    (bkz: bu ne amk)
  • aşırı tatlılıktan ziyade, ailesinden yetersiz sevgi aldığı için psikolojisi bozulan ve dikkat çekmek için dengesiz hareketler yapan bir ergen izlenimi veriyor. geçmiş olsun.
  • üst edit: 50 tane mesaj geldi, neyle savaşa gidiyorlardı diye.
    bugün dinlediğimiz mehter marşlarının tamamı 1. meşrutiyet ve tanzimat islahatlarından sonra yazılmıştır. ağırlık olarak jön türkler ve enver paşa öncülük etmiştir. yani ceddin deden, hücum marşı vs bunların hiçbiri 15.16. yy da kullanılmıyordu. o dönem mehterin çaldıkları çok farklı ezgiler yani. murat bardakçı avrupalıların kayda aldığı bazı marşları yayınlamıştır.

    aşırı tatlı falan olmayan kızdır.
    bu marş ile yeniçerilerin savaşa gittiğini zanneden yazarların da enrty girdiği başlık. kısaca zaman kaybetmeyin. baştan sona boş bir başlık demek daha doğru olacaktır.
  • hayatımda itici bulduğum ilk kıvırcık saçlı kızdır.
  • ceddin deden (akustik) mi? * zeynep bastık'tan beklerdim bu hareketi. yeni nesil gümbür gümbür pardon akustik akustik.*
  • bellatrix lestrange ölmemiş miydi ya dedirten, tatlı da olmayan kız.
hesabın var mı? giriş yap