• 1974 yılında florida'nın sarasota şehrinde, kanal 40'ın "sun coast digest" sabah programını sunan, 30 yaşındaki haber spikeri idi. bu insan hakkında asıl önemli olan, canlı yayın esnasında .38'lik bir tabanca ile intihar etmiş olmasıdır. olaydan sonra polislerin kontrolleri sonrasında, televizyonun yayın akışını bozmamak için intiharı için zaman ayırdığı ortaya çıkmıştır. birçok internet sitesinde son sözleri ile ünlüdür.

    "and now, in keeping with channel 40's policy of always bringing you the latest in blood and guts, in living color, you're about to see another first -- an attempted suicide."
  • (bkz: pornovida)*
  • kafasına sıktığı kurşunla intihar eden spiker. girişiminden 14 saat sonra hastanede hayatını kaybetmiştir. ölüm tarihi 15 temmuz 1974'tür.
  • ölüm videosu ailesinin isteğiyle tüm kayıtlardan silindiği için bulunamamaktadır.
  • kate plays christine filmi ile yıllar sonra sundance'te hatırlanmıştır:

    http://www.businessinsider.com/…ilm-festival-2016-1

    hatta hatırlanmakla kalmayıp:

    belgesel - özel jüri ödülü - yazım dalında ödül kazanmıştır.
  • baş rolde christine'i oynayan rebecca hall ve micheal c. hall'in olduğu bu yıl vizyona girmiş filmini az önce görüp hatırladığım kadın. trailer gayet başarılı..

    christine2016
  • toplum'u bilgilendirmek için üretilen haber programları yerine, medya yöneticilerinin toplumsal deformasyon için üretilen dezenformasyon ağırlıklı raiting getiren haberleri tercih etmesi nedeni ile protesto için canlı yayın sırasında intihar eden haber spikeri.

    medya dünyasında günümüzde değişen bir şey olmadığı gibi, şöhret, kariyer ve para için bindirilmiş kıtalar haysiyet ve onurlarını umursamaksızın şaklabanlıkda ve yandaşlıkta sınır tanımıyor.

    kaynak : mini belgesel

    kaynak 2
  • ölümü çok trajedik, çok ürkütücü.

    hikayesi beni çok etkiledi. dünyadan geçmiş gitmiş bi zamanlar. bize dair hiçbir şey yokken. genç olma sırasının onlarda olduğu zamanlarda, oyundan erkenden çıkmış.. üzülmeden edemiyor insan.

    doğruluğundan emin olmadığım bilgilere göre bakireymiş öldüğünde. bipolar olduğu söyleniyor. uzun yıllar psikiyatrik tedavi görmüş. erken menapoz’dan yumurtalığının teki alınmış.

    ailesinin ölüm kaydını imha edebilmesi o zaman mümkün olmuş fakat bu devirde böyle bir şey yaşansa videonun yok edilmesi imkansız olurdu. dünya kontrol edilemez şekilde değişiyor.
hesabın var mı? giriş yap