• allah belanizi versin artik bi siktirin gidin dedirten morrowind landscape yaratiklari.
    speed'iniz sonsuz bile olsa gelip "ililririlri ilirirlirl" diye yakaniza yapisiyorlar.
  • morrowind'in en illet yaratığıdır. sırf o iğrenç seslerini duymak düşük level bir karakterin rahatsız olmasına neden olabilir.
    oyundaki bütün cliff racer'ları yokeden bir plug-in çıkmıştı da morrowind'e gönül veren nice yiğidin hayatını kurtarmıştı.
  • bu yaratiklar sivri sineklere çok benzerler
    zira aynı şekilde gelip ses çıkarttıkları gibi
    etrafınızda küçük çaplı bi cliff racer toplu mezarı varken haala yanınıza gelirler insanı kıl ederler.. düşünsenize siz etrafında insan leşleri olan bir yaratıgın yanına gider miydiniz.
    oldukça mantık dışı fakat sivri sinekler de cliff racerlar gibi takmıyolar o ayrı.
  • morrowindin en kıl yaratığı. bu arkadaşlar öldürmek istediğiniz zaman sizin vurabileceğiniz bir seviyeye çok yavaş gelirler. "ya ne uğraşcam ben yoluma bakayım" diyince de pat diye ensenize şaplağı oturturlar. çıkarttıkları sesler bir süre sonra midenizi bulandırır. haritanın her mevkisinde de bolca mevcutturlar, kesinlikle oynayanların sabrını test etmek için konulmuşlardır. ruhları da beş para etmez bu şerefsizlerin, soultrap yapayım dersiniz 2 gıdım ruh alırsınız.
  • (bkz: ızdırap)
  • yeni bir yedinci nesil yazar, hoşgelmiş.
  • içinden racer plumes adlı levitation özelliği içeren bir potion hammaddesi çıkan hayvanlar. ayrıca soul trap yapılarak 20 septimlik bir lesser soul gem'i 400 septim'e çıkarır ki verdiği küçük rahatsızlık çok da mühim değildir gözümde. emekleme dönemindeki oyuncunun ekmek kapısı olabiliyor zira..
  • bunun sudaki dengi olarak slaughterfish var bir de.
  • dagoth ur'un, golden saintlerin, hatta yarı tanrı vivec'in bile önünde diz çöktüğü, level 'i aşmış, itemleri yemiş bitirmiş. demi god bi karakteriniz bile olsa bu allahın belalarını görünce yolunuzu değiştirirsiniz ''abi hiç uğraşamam şimdi irilliliil irirliiiiii'' diyerek.
    bütün morrowind adası beni görünce önünü ilikleyip saygıda kusur etmezken; revamıdır bu sorarım sana bethesda.

    edit: aynı zamanda kondüktör bi yedinci nesil yazar. nickinden ötürü kendisi hiç iyi anmasam bile.
    (bkz: nick'ten karakter tahlili)
hesabın var mı? giriş yap