• championship manager* oynarken kendini kaptiran futbol delisi , fatih terim ya da fabio capello gibi hareketli teknik direktorlere hayran bunyenin meczup davranislari.yapmiyor muyum..?deliler gibi de yapiyorum oynarken valla...

    diger cm meczubiyetleri icin ise :
    (bkz: cm maclarini takim elbise giyerek izlemek)
    (bkz: hayati cm olmak)
  • alan shearer gol attığında aynı onun gibi sevinerek süper eğlenmek..
  • martins gol attiginda onun gibi sevinebilmeyi istemek fakat bunu başaramayınca sadec el kol hareketiyle yetinme durumu..
    ayrıca en fazla el kol hareketi yapan furbolcu için
    (bkz: anatoli todorov)
  • bu olay tamamen kendini kaptırma durumuyla ilgilidir. hatta bu kıvama gelmiş herkes * sadece el kol hareketlerinin yanında oyunculara bağırmaya da başlar. hatta işi abartıp cm de golünü ofsayt diye vermeyen hakeme küfredenler bile vardır.
  • bu hareketlerin en zevklisi maci onde gotururken masaya vurma suretiyle tezahuret yapmaktadir, hatta yaninizda sizi tutan arkadaslariniz varsa kolunuzu 45 derece havaya kaldirmak suretiyle tribun tadinda tezahuratlar yapilabilir.

    - haydi soyleeeeee
    - her macina gelmedikmi....

    - siyah
    - beyaz
    - sampiyon
    - juve

    - ayaga, ayaga, eski acik ayaga....

    hakemi federasyona sikayet etme opsiyonu sirf bu tip hareketleri yapan oyuncular icin oyuna konmustur. zira hakeme soverek bir yere varamayan oyuncu hirsini tam alamaz. federasyona sikayet butonuna defalarca basip kendi ceza almadan da rahat edemez.

    ayrica,
    (bkz: fifa oynarken el kol hareketleri yapmak)
  • ilerlemiş vakaların maçtan sonra basın toplantısı yapanları vardır.
  • kişinin taraftarı oldugu takımı yönettigi zaman tavan yapan hareketler toplulugu. iyi bir teknik direktörün sadece maç içinde degil, maç dışında da çalışması gerektigini bilen bünyeler yeri geldiginde yılmaz vural gibi ekran karşısında yuvarlak noktalara pres yapın diye bagırır, kaçan goller sonrası abdulrahim albayrak gibi zıplar, gerekirse boşluga tekme atar. kaybedilen maçlardan sonra ertugrul saglam sakinliğinde basın toplantısı yapar. takım lige kötü başlarsa enkaz devraldık açıklamasıyla ekim'e kadar süre ister. kazanılan maçlardan sonra fatih terim misali basın mensuplarıyla şakalaşır. hatta işin dozunu kaçırıp şampiyonlar ligi maçlarından sonra ingilizce basın toplantısı bile yapanlar vardır. ne diyelim, allah akıl fikir, bol bol başarı versin.
  • tercümanı çağırmak içindir. oyuna çok dalınca oluyor böyle şeyler. adını zor söylediğim hajduk split'li bir arkadaşa "kademeye gir" demeye çalışırken elimi kolumu sallamıştım vaktiyle, tercümana gel sen anlat demek için.
hesabın var mı? giriş yap