• etkin madde olarak kolekalsiferol içeren ve d vitamini eksikliğinde verilen, gnc ve nature's supreme gibi muadillerine göre 12 tl'lik fiyatıyla eczanelerde bulabileceğiniz oral damla.
  • özellikle yeni doğan bebekler için kullanılan bir d vitamini markası.d vitamini eksikliği ve yetmezliğine bağlı hastalıkların tedavisinde de kullanılır.
  • piyasadaki diğer d vitaminlerinin aksine içinde aroma *bulunduran d vitamini.*
    bu bildiğiniz öksürük şurubu tadında. diğer d vitaminleri yağsı su gibi, tadı yok.

    araştırıp etki/yan etki oranı en iyisi bu diye buna başladım ama kullanmak işkence.
  • bir tatlı ya da çorba kaşığı dolusu zeytinyağına 10 damla damlatılmak suretiyle etkisinin maksimum düzeyde artacağı doktor tarafından söylenen, aç karnına içildiğinde anormal mide bulantısı ve hafif baş dönmesine neden olan ve 3 ay devam edilmesi ile -üç kutuya denk gelmekte- istenilen sonuca ulaşılabileceği belirtilen, şekerli bir tada sahip ' d vitamini eksikliği'nde verilen vitamin. yalnızca güneş görmemiş kişilerde d vitamini eksikliğinin ortaya çıkması gibi bir durum her zaman doğru değil, zira yaklaşık 5 yıldır izmir gibi kış ortasında bile güneşin yok olmadığı bir memlekette, deniz kenarında her gün 9-10 kilometre yürüyüş yapan birisiyim. bende ortaya çıkmasının sebebi büyük ihtimal 2 yıla yakın bir süredir uyguladığım intermittent fasting. beslenme düzenine bağladı doktorum. sıkıntı.
  • d vitaminimin referans değer aralığına nazaran 2/3 oranında düşük çıkması sonucu doktorumun 3 ay günde 6 damla şeklinde kullanmamı istediği d vitamini damlası. 2 ayı bitirmek üzereyim. ilk bir kaç hafta yan etkileri mide bulantısı ve ishal şeklindeydi vücut alışınca normale dönüyor fakat bu damla insanı uyutmuyor uyku düzenini etkilediğini düşünüyorum çünkü bunu kullandığımdan beri uykum bölük pörçük ve dengesiz olmaya başladı. her d vitamini gibi bu da reçetesiz satılmıyor. d vitamini eksikliği önemli bir şey baktırmayı ihmal etmeyin. ha bir de bunu kullanırken çok fazla alkol tüketmeyin ben tükettim ordan biliyorum d vitamini şişede durduğu gibi durmuyor.
  • şu günlerde malum nedenlerden ölçüm yaptırmadan kullanacağım d vitamini takviyesi. en risksiz şekilde nasıl kullanılır yetkili abilerimiz ablalarımız yeşillendirirseniz çok sevinirim..
  • bir damlası devit 3 ün yaklaşık 4.5 katına eşdeğer, ancak bir şişesi içildiği takdirde piyasadaki diğer d 3 lere nazaran daha hızlı d vitamini değerini yükselten, içerisinde kastor ( hint yağı ) yağı olması sebebiyle suda bile çözülebilen preparat. tadı efsanedir özellikle yeni doğanlarda kullanımı çok kolaydır. paraben, bha ve bht içermeyen güzel bir d3 takviyesi.
  • bugün 3 eczaneye de sorup 25.5tl fiyat aldığım d vitanini zimbirtisi.
    16 tl den bir düzine alıyordum ne ara 25.5 oldun allahsız.

    türk halkının geçim kaynağı komisyonculuk oldukça daha çoook artar bu fiyatlar. aci yok rocky.
  • doktorum devit-3 kullan demişti. o 50.000i.u/15 ml onun bir şişesi bitti. kendim daha önce coledan d almıştım. bu da 150.000 i.u/ 10 ml şeklinde. devit 3 yerine bunu kullanayım diyorum ama doz olayını hesaplayamadim. zannediyorum coledanin 3 damlası, devit-3 un 9 damlasına tekabül ediyor. ama emin olamadım sanki. bilenler, bilgilendirirse, dünya güzelleşir. saygılar

    edit: günde 4 damla tok karnına mümkünse akşam. demiş eczacı olduğunu düşündüğüm bir arkadaşımız. teşekkürler
  • mide bulantısı, baş dönmesi, baş ağrısı, ateş ve uyku bozukluğu yapmış ilaç. zannediyorum her bünyeye iyi gelmiyor kullananlar dikkatli olsun.
hesabın var mı? giriş yap