• fbi'in quantico merkezindeki "davranış analizi ünitesi"ni, buradaki elit profilerların ülke çapında işlenen suçlar ile ilgili çalışmalarını, suçluların akıllarının nasıl çalıştığına ilişkin beyin fırtınası yapmalarını, vesaireyi anlatan, oldukça da güzel anlatan, sürükleyici bir kurguya sahip yeni cbs dizisi.. özellikle sahneler arasında geçiş efektleri çok başarılı..

    başrollerde mandy patinkin (chicago hope) ve thomas gibson (dharma & greg) var. oyunculuklar da güzel..

    bu adamların üçünü toplayınca bir adet fox mulder ediyorlar, ona kanaat getirdim bir de.. tabi arkadaş tutturmuş, küçük yeşil adamların peşinde koşmaya başlamıştır, bir ona hayıflandım..
  • dizimax'te basladi, hastasi olduk...
  • dizimax'in özellikle psikoloji ve suc sosyolojisi gibi alanlarla ilgili olanlar için de izlenilebilir, kaliteli, sürükleyici dizisi.
  • her aksam olsa her aksam izlesek dedirten bisi, pek sahane... ama keske dizimax dead like me ile bunu ayni anda vermese de mandy patinkin yuzunden algimiz dagilmasa...
  • (bkz: gideon)
  • 1. sezon'un son bölümü 2. sezona baglarken bizi,ortamdaki duygusallıgı ve gerginligi opeth'ten death whispered a lullaby çalarak çok degişik bir hale sokmuş dizi.bir anda karşımda opeth çaldıgını görünce dumura ugradım.zira abd kökenli bir dizi de,isveç progressive death akımının ilahlarından opeth ne akla hizmet icra edilirdi.hele ki bu abd'liler,avrupanın metalini tam anlayamazken.
  • harika bir ilk sezon final bolumu ile bizim 2. sezonu iple cekmemizi saglamis dizi
  • ratinglerde lost'u geride bırakmış bir dizidir. hiç izlememiş olsam da delice merak etmemi sağlamış bir bilgidir bu. aha da alıntı* :

    'criminal minds took a bite out of lost last night, eclipsing the island mystery by 600,000 total viewers--16.1 million for lost to 16.7 million for minds. lost still won in the important 18 to 49 demo, with a 6.6 to minds' 4.9.'
  • bir bölümünde bir bilgisayarın şifresini çözmek için 6 deneme şansı olduğunu anlayan kahramanımızın diğer arkadaşlarlarıyla geçen diyaloğuyla güldürmüştür dizidir.

    a:(çok ciddi bir şekilde) ever tried, ever failed. try again, fail again. fail better

    b:(ona nazaran daha şopar genç):samuel beckett

    c:(aynı ciddiyetle) try not, do or do not , there is no try

    b:(nası ayar verdi gibisinden aynı şopar genç) yoda
hesabın var mı? giriş yap