• peter capaldi ve cush jumbo'nun iki dedektifi canlandıracakları apple tv+ gerilim dizisi.
  • baya iyi bir dedektiflik dizisi ve yozlaşmış polis öğeleri de had safhada gizemi çok iyi veriyorlar başarılı buldum.
  • dün akşam ilk iki bölümü izledim çok beğendim . ırkçılığı iki yüzlülüğü gözümüze sokuyorlar. beyaz yaşlı polis ile genç siyahi kadın çatışması
  • apple tv+ dizileri iyi oluyor. ingiliz polisiyeleri de iyi oluyor. (netflix değilseler).

    bu da iyi, bir slow horses değil, bence, tam luther tarzı da değil, ama line of duty özleyenlere o tadı veriyor.
  • peter capaldi show! karakteri yozlaşmış (gözüken, şimdilik) dedektif dan hagerty'i öyle incelikli oynuyorki, kazıdıkça daha da inceliyor önyargılarınız. onu takıntı haline getiren dedektif june lenker ise gözünüzde hastalık derecesinde saplantılı bir hale bürünüyor. bu gizemi finalin taşıması zor gözüküyor. june lenker'i oynayan cush jumbo gayet güzel bir kadın, niye asker traşlı oynuyor anlamadım. peter capaldi bir röportajında karakterinden "sürekli derinleşen bir gölgede yürüyen, kafası geçmişte yaptığı bazı şeyler yüzünden karışmış karmaşık ve örtülü biri" olduğundan bahsediyor https://www.youtube.com/watch?v=ynkwxtyhzxy peter capaldi ve eşi elaine collins yapımcılarıda dizinin https://www.youtube.com/watch?v=cyqsj2dnsxw
  • peter capaldi'nin dosta düşmana oyuculuk dersi verdiği dizi.

    yaşlandıkça daha da güzelleşiyor, 65 yaşına geldin be adam, yaşıtların göt göbek salar sen aleme hala ders veriyorsun.

    bir daha suicide squad gibi saçmalıklarda görmeyelim seni, zaten içine sinmeyince sen de kötü oynuyorsun fark ediliyor :)

    yalnız dizideki woke saçmalıkları biraz fazla geldi bana, istisnasız beyazların kötü adam siyahilerin iyi adam olması, hele türklerin hala arap zannedilmesi falan çok komikti. ama ingiltere'de artık işler böyle yürüyor, çok da şeyapmamak lazım.
  • (bkz: adli sicil)
  • overrated bir dizi. apple+ bence son yillarin hbo’su oldu. yapimlari farkli, oyunculari kaliteli. hele cekimler piril piril parliyoe. cazibesi yuksek diziler yapiyorlar.

    bu dizi de guzel ama abartildigi kadsr iyi degil. 7 puanin sinirlarindan yakalar. oncelikle bence en buyuk handikapi temposu gereksizce yavas. tek bir konu icin dakikalar harcanmis. ben genelin aksine casti cok iyi bulmadim. karakterleri iyi isleyememisler. ıcine giremiyorsun ve taniyamiyorsun. pilot bolumu kotu olmus. bircok kisi diziyi ilk bolumden kapatir. zira beyi beden izledigimiz belli degil. karskterler neden var belli degil. bu dizi bize ne sunacak belli degil. yani ilk bolumu sanki 4.bolum -gecis bolumu- gibi sunmuslar.

    ıyi ola n, ben cekimi begendim. renkler guzel. cok kalabalik cast olmamasi guzel. biraz gizem katabilmisler.

    ozetle ortalama bir dizi. abartilacak kalitede degil. ızlenmez diyemem ama merakla beklenip bir cirpida biteceklerden degil.

    6,5/10
hesabın var mı? giriş yap