• aylardır hayalini kurduğum durum.

    birazdan işten çıkacağım, eve gideceğim, yemeksepetinden yemek söyleyeceğim ve ps4'ü açıp saatlerce oyun oynayacağım.

    tanrı ezikleri korusun.
  • play station da pes açıp yanında jack daniels yudumlamak eziklikse ben eziklerin başkanıyım.
  • cuma gunu, kendini bi bok zanneden bir prof un gerdigi sinirleri yatistirmak icin cikilan yerde erkek arkadasin aptal bir kagit oynuna oturmasi arkadaslariyla, biraz dolasmaya gidiyorum deyip ciktiginda alkollu bir mekan bile olmayan siktiriboktan semte kufurler sallamak..
  • bu akşam öyle bi akşam benim için. yok bundan önceki cumalarda da çok böyle oldum da. arkadaş evde oturmak var evde oturmak var.
    tek başına evde oturup mojito içmenin bi açıklaması olamaz. efkarlansan efkarlanamıyon. eğlensen, napıyım televizyona mı yürüyeyim?

    saçma sapan bi durum. olmaz olsun böyle cuma akşamı.
  • eziklik demişsin ama bu düpedüz keyif*.
  • valla bence de ezikliktir bu. hafta içi eşekler gibi çalışıyoruz. iş gününün bittiğini, iki gün boyunca (tabi bazıları için) çalışmayacağımızı kutlamayacaktık da neyi kutlayacaktık ey romalılar, finlandiyalılar!

    evde oturduğum her cumaya üzülmüşümdür. temelde iş bittiği için cuma kutlama yapılmalıdır. cumartesi, pazar çoluk çocuk artık ne halt yiyorsan ye. her cuma kopmalı, mümkünse çoook uzaklara gitmeli. benim tercihim sistem dışına gitmek. bahsettiğim güneş sistemimiz.

    (bkz: #88032730)
  • cuma aksami ders sonrasi iki bucuk saatlik sinav gozetmenligi yapana ne diyelim mesela?
  • ne ezikliği yav; mantarları dilimleyip haşladım, mayonez ve sarımsaklı yoğurtla karıştırdım, dünden yaptığım zeytinyağlı barbunyayı buzdolabından çıkardım, limon kestim, tuborg biramı açtım.

    mantar haşlanırken banyo yaptım, kremlendim, bu akşamın parfümünü jil sander'dan seçtim (sun).

    sevdiğim dizi başlayacak birazdan, geçen haftanın özetini gösteriyorlar şimdi. dizi bitince bir korku filmi seçeceğim.

    hayat evimde güzel.

    ek: çilekleri unuttum, çilek var tatlı olarak. oleeeyyyyy, çilek, seni çok seviyorum olm.
  • oyun da mı oynamayalım ?
  • böyle ezikliğe cannkurban. hiçbir iş yapmak zorunda olmadığım kendime izin verdiğim gün cuma akşamı.canım ne istiyorsa yedim. üstüne de bol tereyağında kavrulmuş irmik helvası yapıp çocuklarla yedim. annelik mesaisini bile yok sayıyorum. 11 yaşındaki oğluma 6 yaşındakini idare et emrini verip keyfim o an ne istiyorsa ona yöneliyorum. çok zaruri acil bir durum falan yoksa bana seslenmeyin diyorum.şiir okumak, film izlemek, konuşulacak ertelenmiş kişi listesini kafadan gözden geçirmek, çok enerji istemeyen kişisel bakım işleri gibi. (asla ev işi, mesleki iş değil) . yaşasın evde geçirilen cuma akşamı.
hesabın var mı? giriş yap