• karşılaştırma derecesini vurgular*..
  • kıyaslananlardan birinin üstünlüğü vurgular.
  • ekşi++'mda işe yaramayandır. göstermiyor dahasını namussuz.
  • bildiğin saçmalık. daha da dedikten sonra sol frame'de açılması lazım devamının. kimse mi farkında değil bu kullanışsızlığın anlamıyorum.
  • bug'dan hallice buton. hayır eskiden kimdir nedir pop up'ının yerine gelen ben butonuna da aynı tepkiyi göstermiş ardından susup tıklamaya devam etmiştik, umarım bu butonumsuda da aynısı olmaz.

    http://eksisozluk.com/…ara?searchform.author=isobel

    o zaman da kızmışım.
  • beta'nın (bence hala beta) en kötü özelliği olan, tooltip'ine utanmadan "2. sayfaya geç" yazanları kınadığım link. bir yere geçemiyoruz ki sayende bebişim, artık sadece sol frame'de "ilk sayfa" da gelenler üzerinden sözlüğü takip eder olduk. zaten fazlasını da hak etmiyor bu halde sözlük.
  • sol frame'in işlevselliğinin azalmasına neden olan butondur. orda yine minik okumuz güzel rakamlarımız olsaydı ne de güzel olurdu oysa ki.

    (bkz: ahh ulan beta yaktın bizi)
  • bu butona basınca başlıklar sağ tarafa açılıyor. yanlış, yukarıdaki ince siyah alana açılması lazımdı. (bkz: consistency)

    milyon defa yazarlar tarafından dile getirilmiş, ekşi sözlük'ün en saçma sapan olaylarından biri. okumayı inanılmaz zorlaştırıyor. bir basıyorum iki basıyorum sonra ehhh deyip çıkıyorum. günün başlıklarında hızlıca gezinip ilgi alanıma giren şeylere bakmak istiyorum ama bu daha da butonu sayesinde soldaki başlıklar twitter trending topics gibi bişiye dönüşüyor ve gün içinde girilmiş binlerce başlık ulaşılması zor bir yerde kalıyor.

    başlıklar niye sağ tarafa açılıyor? çok düşündüm bulamadım. yani hit için olsa, olmaz çünkü okuma tecrübesini baltalıyor. başlıkların listelendiği yer sol taraf, o iş için yerleri var zaten. niye sağ taraf?
  • sözlüğe -artık- her girişte sinirlendiren vıdıvıdı. o kadar sinirlendiriyor ki bu konuyla ilgili ikinci entrymmiş meğersem.
    bir de başlık bölümünde klavyedeki yukarı aşağı tuşlarıyla gezinmek istiyorsanız güç bela "yenile" ile en tepedeki başlığın arasındaki link olmayan boşluğu bulup tıklayacaksınız ki o bölgenin içinde odaklanmış olun.
    ey sevgili ekşi developer'ı, hiç mi rahatsız etmiyor seni bunlar? hep mi gamer mouse'uyla kullanıyorsun siteyi? hiç mi özlemiyorsun başlıkların sayfalamasının solda olmasını?
    #dirensectiontag
  • bu kadar yenilik değişiklik arasında sırıtan bir sözlük özelliği. böyle kalmayacaktır herhal.
hesabın var mı? giriş yap