• bana dikiş dikmem konusunda çok yardımcı olmuş hatun. astar mı dikeceğim hemen kopya çekiyorum videolarından. yanında ipuçları vermesi de ayrı bir güzel. çoğu insan diktiklerini anlatırken çok zormuş gibi anlatırken bu hanımefendiciğim tane tane anlatıyor ve başkalarını da üretmeye teşvik ediyor. hayır bir de içimden mayo alsam güzel olacak diye iç geçiriyorum sonra bir bakıyorum hatun mayo nasıl dikilir diye video atmış. tam zamanını da ayarlıyor videoların işte öyle. zaten editlerinden de videolara ne kadar uğraştığı belli oluyor.

    not: iş bu entry reklam amacıyla yazılmamıştır. sadece zor ve dolaşık ipli günlerinin kurtarıcısını överken coşagelmiştir.
  • bana astar dikmenin en kolay yolunu öğreten youtuber hanım kızımız.

    dikiş dikenler bilirler, dikişe yeni başlayanlardan dikişin kurdu olmqaya yüz tutmuş herkesin bir yüzü buruşur astar dikmek hakkında... öyle olunca da ben hiç teşebbüs etmemiştim. kendisinin kanalını uzun zamandır takip ediyorum. denk geldiğim videosunda normal kumaşla astarlık kumaşa 1 kumaş muamelesi yapmayı önerdi ve ben resmen aydım. evet!!!! ben neden düşünemedim ki bunu parçalara aynen astarı da kesip iğneleyip hepsini bir halletmek...

    işte bu hanım kızımız buna aymamı sağladı... daha da bir çok tüyo veriyor. 20 yaşında olmasına karşın gerçekten iyi bir öğretmen potanasiyeli var. kendisine başlığı açan yazar gibi ben de kalp kalp kalp gönderiyorum...
  • yaptığı işler güzel kanalını uzun süredir takip ediyorum videolarını da takdir ederim. fakat bu kızda eleştiri kaldıramayacak birşey var yaşının küçüklüğüne veriyorum. bi keresinde şaka maiyetinde bir yorum yaptığım da kız tarafından terslendim. videolarıyla ilgili video çekimiyle ilgili bir yorumda daha bulunmuştum yine terslemişti. o yüzden takipten çıktım ama bakıyorum ne yapmış diye dikiş kanalları içinde iyi kanalı var.
  • çok tatliş bir kız.
    "sharing is caring" felsefesinin türkiye temsilcilerinden, queen of diy.
  • evde sıkıldıkça dikiş dikme videoları izliyorum. insanlar nasıl yemek ve makyaj videoları izlerken eğleniyorsa ben de dikiş videosu izlerken çok eğleniyorum. bu konuda en iyisi ise damla toral bence. bu güzeller güzeli arkadaşımız mersinli ve mühendislik öğrencisi. henüz çok genç, buna rağmen oldukça başarılı. diğer entrylerde de belirtildiği gibi iki yumurta kırar gibi pratik dikiş önerileri veriyor. yabancı birkaç kanalı daha takip ediyorum. daha iyileri var elbette ancak en tatlısı damla.

    ben de ondan aldığım cesaretle hadi başlayayım dedim ve internetten bayağı bir kumaş siparişi verdim. ama bilin bakalım evde ne yok? :)
  • youtube kanalı çalınmış. umarım geri alabilir. öyle bir emek var ki ben kaybetmiş gibi üzüldüm.
hesabın var mı? giriş yap