• masters of horror serisinin ilk iki filminden gerek görsellik, gerek konu, gerekse kamera kullanımı açısından farklılık gösteriyor dance of the dead. korku edebiyatının başarılı yazarlarından olan richard matheson'un eserinin uyarlamasının altından tobe hooper başarıyla kalkmış. ayrıca eklemek gerekir ki bölümün müzikleri şaşırtıcı bir şekilde billy corgan tarafından yapılmış.
  • her ne kadar horror kategorisine sokulmasını garipsesem de serinin güzel bir bölümü.
    kısa olduğu için bazı kısımlar yeterince işlenememiş ama yine de settingi kurmaya yetmiş.

    i am legendın yazarı matheson eserlerini genellikle "filmi çekilir" modunda yazdığı için de uyarlaması rahat olmuş gibi.
  • görsellikte tony scott ın taklit edildiği konusu güzel ama anlatımı hem görsel hem de ses olarak yoran masters of horror bölümü... ayrıca germekten çok rahatsız ediyor bu bölüm...
  • yönetmen tobe hooper olunca bolumle ilgili beklentiler de yuksek oluyor tabi. ama ne yazık ki serinin iştah kabartan leziz ilk iki bolumunden sonra, olmamış zorlama bir masters of horror bolumu ile karşılaşıyoruz. kotu senaryo ve gereksiz çekim numaraları birleşince sonuç boyle olmuş. neyse the texas chainsaw massacre hatrına bu bolumu seyrettiğimi unutabilirim..
  • bilim - savaş - ölüm üçlemine oldukça protest göndermeleri olan, kurgusu anlatımına göre zayıf ama underground bir görsellikle birbirinin içine yedirilmiş bana göre poetic bir filmdir.

    - you are something that i've not seen for a long time

    (bkz: i saw bad things)
  • shaun of the dead'in amerika ve lise gençliği versiyonu gibi benzetmelerle küçümsenecek gibi olsa da özellikle sonlarına doğru tuvalet kabinindeki sahnesiyle ve gore sahneleriyle kesinlikle çok eğlenceli bir zombi filmi.
    bir de gregg bishop adını bir yerlere not etmekte yarar var gibi.
  • jessica lowndes için izlenebilecek bir bölümdür, pek horror değildir, eski benzerlerinden faklı bir yaratıcılığı da yoktur, kötümsel bir gelecek hayalini anlatmaktadır *.
  • --- spoiler ---

    ölülere elektrik vererek kolbastı yaptırılan masters of horror bölümü. tobe hooper sayesinde hollywood'da trabzon rüzgarları esmiş, enteresan.

    --- spoiler ---
  • zombi sevenlerin kaçırmaması gereken bir gençlik gerilim filmi. özellikle tuvalet sahnesi cidden çok başarılı. izlerken çok zevk aldığım zombi filmlerinden de biridir. türünün meraklılarının hasta olacağı bir yapıttır.
  • robert englundi görünce resmen duygulanmama sebep verdi bu bölüm. freddy olsun, ziyaretcilerdeki rolüyle olsun, hep cocukluguma götürüyo bu adam beni. bi de bi insan, nasi hem bu kadar sevimli hem korkunc olur ki?
hesabın var mı? giriş yap