• kendisinin yaptığı gösterileri herhalde bir 10 yıldır takip ediyorum eğer söylediği gibi aktör veya figüran kullanmıyorsa yaptıklarını nasıl yaptığını açıklamak mümkün değil. gösterilerinin tamamını en az üçer kez izlemişimdir %98 neyi nasıl yaptığı hakkında en ufak bir fikrim olmuyor.

    birkaç katmandan oluşan bir teknik kullanarak manipüle ediyor insanı o yüzden de her türlü tongaya düşüyorsunuz. özellikle "bende herhangi bir fiziküstü güç yok tamamen sizleri yanıltmak üzerine kurulu bu gösteri" dedikten sonra yaptıkları hepten kafayı yedirtiyor. bu yaptığı kafası çalışan insanlar için değişik bir tuzak niteliğinde. sihir büyü zart zurt yok da sen bunu nasıl yapıyorsun diye düşünürken hayran oluyorsun herife.

    beni biliyorsunuz fiziküstü herhangi bir şeyin olabileceğine inanmıyorum. illüzyonistin kralı gelse düşüne düşüne neyi nasıl yaptığını da bulurum. lakin eğer bu adam figüran kullanmıyorsa ya zihin okuyabiliyor ya insanların zihnine fikir yerleştirebiliyor.

    başka açıklamam yok.

    her durumda işini inanılmaz başarılı yaptığını söylemek lazım elbette.

    hazır başlamışken derren brown'ın en beğendiğim gösterilerini de buraya koyayım içiniz açılsın;
    evening of wonders
    svangali
    enigma
    infamous

    ted gösterisi de geldi.
  • ingiliz channel 4 kanalında uzun yıllar çalıştıktan sonra netflix'e transfer olmuş.
  • istanbul'u ziyaret edip ilginc fotograflar cekmistir.
  • butun numaralarini gosterip kendini tuketti. son yillarda eski videolarindan ekmek yemekte.
  • gençliğinde yakışıklı değil sadece yetenekliydi. yaş aldıkça iyice jason statham gibi bir şeye dönüştü. buraya kalbimi bırakıyorum lol. photo

    not: eşcinsel kendisi.
  • hayatta en iyi yaptığı şey ressamlık. özellikle insan yüzleri konusunda takıntılı.
  • kafası çok ama çok değişik çalışan bir abimiz.
  • kafayı papağanlar ile bozan, evinde papağan besleyen şahıs.
  • netflixteki mucize adlı yapımını izledim. başlarda sihirbazlık gösterisi gibiydi. devamda düşünce gücü yada ruhsal güç ne derseniz onunla insanların zihnini etkiledi. değişikti ama daha önce çok gördüğüm için şaşırmadım. ama tatlı bi adam :)
  • netflix'teki miracle faith or fiction gosterisini az once izledim. ba-yil-dim. psikolojik iluzyonistlik midir yaptiginin adi tam olarak nedir bilmiyorum ama sahane. amazon audible icin de boot camp for life adli 8 bolumluk bir podcast kaydetmis. hemen dinlemeye baslayacagim. kendisinin uc tane de kitabi var. happy, happier ve tricks of mind.
hesabın var mı? giriş yap