• bir ekşi sözlük yazarıymış...

    (bkz: #65056283) bu entryi okuyan diyecek ki "vay arkadaş medreseler camiler kendi kendine yetiyormuş. atatürk medreseleri kapatıp devletin başına maaş yükü çıkarmış!"

    tavsiyem osmanlı'da en kalabalık olan ulema sınıfını bir araştırman.

    azıcık parası olan hemen medrese açıp kendi yedi düvel erkek akrabalarını da bu medreseye kaydederdi. böylece hem ulema sınıfına giriyorsun hem askerlikten muaf oluyorsun hem devlet sana bölgenin gelirlerinden pay veriyor hemde üstüne hazineden pay veriyor.

    ohh ne ala dünya... gerçekten samimi tavsiyemdir. osmanlı nüfusu ile medreseleşme oranını bir araştırmalısın. farkları gör.
  • bir entry'si ilgimi çekti, diğerlerine de bakayım dedim, pişman oldum.

    ona saymadığı, buna sövmediği bi entry'sine denk gelemedim maalesef. bu vatandaşa göre herkes gerizekalı, herkes salak. muhtemelen burayı inci sözlük veya ikizdereliler kıraathanesi falan zannediyor.
  • hakkında gerekenler daha önceden söylenmiş (bkz: #103174184)
    buna katılmakla birlikte ekleyelim;

    (bkz: aktroll)
    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)
  • (bkz: #106703911)

    babamın sağlığı ile ilgili zor zamanımda hiç tanımadığı insana maddi manevi her türlü yardım etmeye çalışan yazar. gerçekten bizi çok mutlu etti, maddi bir yardımı kabul etmesek de manevi olarak verdiği desteği fazlasıyla yetti.
  • aktrollerle atatürkçüleri bir tutmuş yazar. açıkcası ben, kafatasçı ve siyasal islamcı olduğuna kanaat getirdim. o yüzden kendisini ekşi hayatımdan azad ediyorum.

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)
  • uzaktan kumandalı, farklı ajandaya sahip bir kişi. ancak onu tehlikeli yapan bir güdüm doğrultusunda, grup halinde, manipülasyon yapmaya ve gündem oluşturmaya çalışması.
  • sayesinde entry'e link vermeyi öğrendiğim yazar. afferim len, bak senin de işe yaradığın zamanlar oluyomuş.

    (bkz: #123903287)
    demiş benim için. aşağı yukarı 25 senedir internettir chattir haşir neşir olan biri olarak söyleyebilirim ki.

    hiç değişmez.

    klavye üzerinden aslanımm, kaplanımm, koçumm, diye karşı tarafa hitap eden, ağladığıma falan inanan, çapımı sorgulayan kişiye cevabımdır:

    1- sen kim köpeksin de kendini üstünden prim kasılabilecek biri olarak sıfatlıyosun ?

    2- çapım sana kalın gelir. çok hem de.. illa anladığın dilden mi konuşalım ?

    3-kız düşürüp düşürmemeye çalışmak benim bileceğim iştir. sadakatim de ancak beni bağlar. üşenmemiş ne yazmışım falan kasmışsın bakmışsın. "karşılıklı nude atarız birbirimize" yazarak hakkaten birilerinin bana çıplak fotoğraflarını yollayacağını beklediğimi mi düşünüyorsun ? sen rahat ol. ben birilerinden çıplak fotoğraf almak istersem zaten alırım.

    şimdi ciddili olarak tekrar bir kere daha anlatalım. anlatmaktan da hiç sıkılmam. yeter ki zamanım olsun.

    ne demişim:

    (bkz: #123866652)

    --- spoiler ---
    ne yapamazsın:
    karışamazsın! ne sözle ne davranışla ne de bakışınla rahatsız edemezsin!
    en en en önemlisi de, başka kadınları da manipüle etmeye veya sindirmeye yönelik gündem oluşturamazsın! politika üretemezsin!
    --- spoiler ---

    senin kendi karakter kaliten falan bireysel olduktan sonra hiç umrumda değil. senin gibi çok var. bana, bireysel olduğunuz sürece rahatsızlık vermiyorsunuz.

    ancak ne zaman ki

    güdümlendiğiniz ajanda doğrultusunda, manipülasyon yapmaya kalkarsınız. orda işler değişir. bu ülke sizin babanızın malı değil.

    bak kendiniz de çok iyi biliyorsunuz. kabullenmeniz de çok yakındır. her türlü güç elinizde olmasına rağmen siyasal islam projeniz içinizde patladı.

    bu ülkede yok. siyasal islam bu ülkede tutmaz. bu maya bize uygun değil.

    ha bunu anlamak için, tüm cumhuriyet kazanımlarının ırzına geçtiğiniz. önümüzdeki çok uzun yılları ipotek ettiniz. ama ben gene de seviyorum. çünkü bu ülkede yaşayan her bir insan ya anladı, ya da anlamak üzere.

    siyal islamcıların hayal ettiği türkiye asla olmayacak. siz giderken bu hatalı ideolojinizi de yanınızda götüreceksiniz. daha da o defter bir daha açılmayacak.
  • (bkz: #123920376) gene karalamış bir şeyler...

    --- spoiler ---
    bu dalyaprak hakkında girdiğin son entry olacak
    --- spoiler ---
    yalan yok güldüm :d sen instagram fenomeni misin sen az ünlülerden misin de halka sesleniyorsun :d
    ha bi de öyle üstü kapalı küfür falan etmişsin ama bu kısmı hiç dayak yememiş olmana bağlayarak geçiyorum.

    --- spoiler ---
    kskdkkddkkd. eleman ağladıkça ağlamış, saçmaladıkça saçmalamış. harbiden okuduğunu anlamayan biri.

    okumaktan üşenmediğimi falan yazmışsın da birader, sözlük okumak için var lan. sen okumadan saçmalıyor olabilirsin ama sözlüğün formatı bu : okumak ve sonra yazmak. senin de sıkıntı bu, okumadan yazıyorsun. ya da okuduğunu idrak edemiyorsun
    --- spoiler ---
    okuduğumu iyi anlarım.
    sözlükte milyondan fazla entry varken iki laf soktuk kalbini kırdık diye beni stalk'laman senin her zaman yaptığın şey olabilir. tabiki istediğin kadar okuyabilirsin de, bu kuyruk acısı motivasyonlu açık arama eylemine ne diyelim, hadi enterasan diyip daha çok kalbini kırmayalım.

    --- spoiler ---
    tam aktroll kafası var elemanda. adama diyorum ki "ulan hem evlisin, çocuğum var diyorsun, hem sözlükten nude arıyorsun. bu ahlaksızlık bir de ahlak ve medeniyet satmaya çalışma". diyor ki "siyasal islamcılar, ajanda, dış güçler" kdjdjdj

    (bkz: https://images.app.goo.gl/nqa9mozcuvyv7isy6)

    ulan be dalyaprak, senin ahlaksızlık yapmanın siyasal islamla, ajandayla ne alakası var. hayır bir de kendini o kadar ciddiye alıyor ki, toplanıp grup şeklinde kendisine saldırdığımızı (bu arada şizofren sanırım kendisi, biz diye itham ettiği grup kim en ufak bir fikrim yok, bir tek ben kendisinin götünü yakmışım jdjdjd) falan düşünüyor
    --- spoiler ---
    sözlükte nude aramadığımı anlayacağını düşünmüştüm ama dolaylı anlatımlarda sonuca gitme sorununun bu kadar dramatik olacağını öngörememişim. hayır ben onu birileri, "sadece kızlar" olan birileri "aa adam foto istiyomuş dur hemen atayım" diye düşünerek fotoğraf yollamaları beklentisi ile yazmadım.

    bu arada bana toplanıp saldırıyorlar falan da demedim. bir tek sen çıktın saran. ben senin dahil olduğun sürüyü kastederek şunları söyledim. toplum mühendisliği yapmaya kalkıyosunuz çapınıza bakmadan diyorum. memleketi araplaştırmaya çalışıyorsunuz, onu bile bereremiyorsunuz diyorum. karakter yoksunusunuz diyorum. ajanda güdümünde sistmatik olarak güdülüyorsunuz diyorum.

    bana 3 5 sinkaflı söz söyledin diye kızmıyorum. insanların, kadınların özgürlüklük alanına tecavüz etmeye kalktığınız için kızıyorum.

    --- spoiler ---
    "nude atarız birbirimize derken, çıplak foto geleceğini beklediğimi mi düşünüyorsun" demiş
    puahahahahahaah
    aynen kardeşim, nude atarız derken aslında 19.yy felsefesini tartışıp karşılıklı makale linki atılmasını bekliyordun. devamında yazdığın "sadece kızlar" kısmıyla da olayın feminizm yönü açısından olduğunu anlatmaya çalışmışsın. koduumun aveli seni. bir de hala savunma yapıyor kdjdjfjj

    hayır işin daha da komik yanı "başkası bana yaptığım ahlaksızlık da olsa bir şey diyemez" diyor.

    ulan sığır, o zaman ne diye millete ahlak satmaya, medeniyet satmaya çalışıyorsun. yok sizin ahlakınıza tüküreyim, yok siz ahlaksız yobazsınız falan. bu halinle bir de ahlak mı satıyorsun lan davar
    --- spoiler ---
    benim entry öncesindekileri oku. anlarsın neden yazdığımı.
    ancak tabi şöyle bir durum var. ben ahlaksız biri bile olsaydım, söylediklerimin doğruluğu ya da yanlışlığı değişmezdi. siz(!) söylenilen sözlerden kaçmak için itibarsızlaştırma operasyonu yapmayı zaten seversiniz. onu biliriz. işte bir kere daha hatırlatmak isterim, karekter yoksunusunuz.

    --- spoiler ---
    köpek möpek demiş. çapının beni aşacağını söyleyerek cinsel imada falan bulunmuş jsjddjdj

    olm senin yaşın kaç lan. cidden bunları yazıp laf soktuğunu sanarken hiç mi yüzün kızarmadı. hiç mi demedin "lan bunlar ne mal mal şeyler, ne yapıyorum ben" diye.

    neyse, yazdıklarından götünü çok fena yaktığım anlamını çıkarıyorum

    karına ve çocuğuna da selam söyle. adam gibi dur, milletin karısına kızına sarkıntılık yapacaksan da el kadar çocuğun ve karının olmadığı bir düzlemde yap. onlara yazık
    --- spoiler ---
    bu kısımlar için özet geçiyorum: seni bulurum, bu sözleri yüzüme söylemek zorunda bırakırım seni. yalan yok bunu en erken 3 5 ay sonra yapabilirim. o güne kadar da öfkem geçmiş olabilir. belki de olmaz.

    ha sakın beni tehdit ediyolar falan diye ağlama. tabiki hukuk yolu ile bulurum. bu platformdaki anonimlik duvarının çok da kalın olmadığını hatırla bence; başkalarının ailesini ağzına almadan önce.
  • kendisi tam bir küfürbaz ve yalancıdır. hakaret dediği mesajda “amk” geçiyor ve kendisine değil.
    en ufak bir eleştiriyi yanlış anlayıp size küfür edebilir. kesinlikle muhattap olmayın.
    engellemenizi tavsiye ederim.
    böyle sığ beyinlilerin burada ne işi var anlamış değilim.
    sözlük çok bozdu..
    edit: klavye delikanlısı hala özelden yazıp küfür ediyor psikolojik sorunları var sanırım kendisi engelledim. neden bu kadar zırlıyor anlayabilmiş değilim.
    yavşak kelimesini sana ve sevdiklerine iade ediyorum.

    kendisini lanetli çaylak yapan moderatöre teşekkür ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap