• teknokapitalizmin misyoneridir.
  • insan kaynaklarından sonra en çok pelin, selin, merve vs isimlerin olduğu uzmandır.
  • bazıları gerçekten çok ukala ve kendini beğenmiş. başvularıma tenezzül etmeyecek kadar da küstahlar... hatta yazılarımı yayınlamamakta ısrarcı olanlar konusunda ise söylenecek söz yok!
    neden yapıyorsunuz ki bu işi...?
    pazarlama psikoloji demektir. önce siz düzgün olun.
  • işletmenin ürün veya hizmetlerini dijital mecralar aracigiliyla satmasını sağlamaya ve mevcut satış hedeflerini yükselmesine yardımcı olan kişiye dijital pazarlama uzmanı denir. genellikle google reklamları, google seo, sosyal medya reklamları, sms pazarlama, mail pazarlama gibi dijital platformlar kullanılır. hedef en düşük bütçeler ile en çok satışı yapmaktır.
  • son dönemlerde en çok aranan pozisyonlardandır. ancak bu pozisyona yapılan başvuruların neredeyse birçoğu aranan tecrübeyi ve eğitimi karşılayamamaktadır.

    dijital pazarlama uzmanları her zaman öğrenmeye açık olmalı, her gelen yeni trendi takip ediyor olmanın yanı sıra dijital pazarlamanın tüm alanlarında en az temel seviyede birikime sahip olmalı ve kendi başına bir proje yürütebiliyor olmalıdır.

    bu konuda up institute'nin eğitim programını çok başarılı buluyorum. marketing impact program'mış ismi.
    modanisa'nın ceo'su sami güzel,
    zaytung'un kurucusu hakan bilginer
    evidea'nın ceo'su timur tandoğar
    fevreka'nın başkanı tansel akdan
    gibi çok başarılı isimlerden oluşan eğitmen kadrosu katılımcılara derinlemesine 10 modül eğitimden sonra bir proje hazırlamalarını ve bunu sunmalarını istiyor. katılımcıların öğrendiklerini uygulayarak başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini sağlıyor.

    bu eğitimden çıkıp kendinize bir dijital pazarlama uzmanı'yım diyebilecek özgüvene sahip olabileceğiniz bir program.

    linki buraya bırakıyorum, bir inceleyin derim.
  • kalifiye çalışan bulmak zor bu pozisyonda. gençler aklınızda olsun, derin boşluk ve bol fırsat var.
  • 7 yıllık deneyimimle aylık 30.000 tl kazanamadığım meslek.
  • dahil olduğum meslek grubu. konu ile alakalı detaylı bilgi
  • günümüzde facebook, google, instagram veya twitter gibi mecralarda reklam veren herkesin kendine yakıştırdığı meslek ismi.

    ancak dijital pazarlama sadece reklamdan ibaret değil. işte kafası buna basmayan arkadaşlar genelde hep reklamlardan söz eder ve dijital reklam uzmanı yerine daha cool gibi görünen dijital pazarlama uzmanı ünvanını kabullenir.

    birisi size kendini dijital pazarlama uzmanı olarak tanıtıp akabinde sadece ve sadece reklamlardan söz ediyorsa o kişi en fazla dijital reklam uzmanıdır. dijital pazarlama uzmanı değil. bu konuda netleşelim.

    dijital pazarlama uzmanı içerisinde dijital reklamı da barındıran çok kapsayıcı bir ünvan. işin içerisinde sosyal medya yönetimi, website oluşturma, içerik üretme, arama motoru optimizasyonu, marka veya işletmenin iletişim tasarımı, ürün ve promosyon tanıtımları, tasarımlar vb. pek çok değişken barındırır.

    öyle iki reklam veren dijital pazarlama uzmanı olamaz. en basitinden pazarlama hakkında yüzeysel de olsa bilgi birikiminin olması gerekiyor ki; reklam ile pazarlamayı bir sanıp kendini rezil etmesin. hele ki dijital pazarlamayı, dijital reklamlardan ibaret saymasın.
  • çoğunlukla reklam ve pazarlamayı bilmeyip "dijitalde" uzman olduğunu iddia edenler.
hesabın var mı? giriş yap