• dili bir anligina, bir sebepten disarida olan bir kediye, ani ve ilgisini cekecek bir sey yaparsaniz elde edebileceginiz kedi türü.

    kedi dalgin dalgin, keyifli keyifli yalanırken karsına gecin, birden kus sesleri cikarip kafaniza vurmaya baslayin, bir yandan ziplayin, o an dilin icerde ve disarda olusuna gore %50 ihtimal bu sirin goruntuyu elde edebilirsiniz.

    bonus: bunu yaparken evde misafir varsa buyuk ihtimalle onlarda da benzer goruntuler yakalayabilirsiniz.
  • susamış bir kedi olabilir; hele de mevsim yazsa, hava çok sıcaksa, diğer tüm hayvanlar gibi kediler de durumdan nasibini almakta ne yazık ki... bu yüzden bahçelerimize koyacağımız 1 kap su onlar için hayati önem taşımakta...
  • mislike*la sanırım geçen sene şahit olduğumuzda anlık ya da dönemlik geçici bir durum olduğunu düşündüğüm; ama geçenlerde yine aynı yerde, dili dışarda olduğu hâlde karşımızda öylece durup bize bakan kedi bunlardan biri. bildiğin ruh sağlığı bozuk. başka bir açıklaması var mı merak etmekteyim.
  • aşırı yorgunluk, susuzluk ya da şeker hastalığı belirtisidir.
  • uyurken istemsizce çıkan dilin oluşturduğu şapşal görüntü.
  • eğer sürekli olarak dili dışarıda geziyorsa muhtemelen çene çıkığı olan kedidir.
    tutulduğu gibi veterinere götürülmelidir.
  • görsel

    herhangi bir hastalığı veya çenesinde yapısal bir problem yoksa sıcak havalarda daha rahat soluk alabilmek ve kendilerini serinletebilmek için verdikleri fiziksel bir tepkidir.

    tahmin edebileceğimizden daha hassas bir yapıya sahip olan bu küçük aslanlar, aslında akrabaları olan büyük kediler gibi akan sulardan su içmeyi severler. ev kedilerinin muslukların başında nöbet tutmasının nedeni de bu genetik özellikleridir. akan su soğuktur fakat sıcak havalarda kapı önlerine koyduğumuz sular bir süre sonra imamın abdest suyu gibi olduğu için, kabın içindeki suyu sık sık tazeleyerek, serin su içmelerini sağlayabiliriz. her ne kadar dilleri dışarıda daha sevimli görünseler de bu durum sevimli dostlarımızı oldukça rahatsız edebilmektedir.

    detaylar için: thehappycatsite

    not: görseldeki kedimizin ismi misket. isminden memnun değildir belki, ama serin bir su içince dilini içeriye sokuyor.
hesabın var mı? giriş yap