• robert de niro, zoey deutch, zac efron vb. isimlerin yer aldığı 2016 yapımı, de niro'nun çapkın, haylaz bir emekli generali canlandıracağı 102 dakikalık bir komedi filmi...

    http://www.imdb.com/title/tt1860213
  • türkiye'de çılgın ihtiyar adıyla gösterime girmiş olan film.
  • şu filmi ailece gidilip eğlenilecek film sanan, sonra da kötüleyen insanlar da bir acayip. bir kere filmin adı "dirty grandpa" hiç fragman izlememiş olsan, ufacık bir araştırma yapmamış olsan bile sırf adından "aile filmi" olmadığı aşikar. bir şekilde o beklentiye girip giderseniz hayal kırıklığı yaratır doğal olarak.

    film tam bir ergen komedisi. iyi film mi? hayır. ama tam bir kankalarla gidilip fazla düşünmeden gülmelik, kafa dağıtmalık bir film. bu bağlamda bekleneni gayet veriyor.
  • chicago sun-times'tan richard rooper'ın şu eleştirisi üzerine ne söylense boş:

    ıf “dirty grandpa” isn’t the worst movie of 2016, ı have some serious cinematic torture in my near future.
  • bol küfürlü, bol erkek şakalı, bol cinsel göndermeli, acaip klişe bir film. ama güldüm, eğlendim, şu sokuk ağır gündemden kaçıp 2 saatliğine keyif aldım. gidin ve keyfini çıkarın. kesinlikle buna değer.
  • gayet keyifli bir film, fazla beklentilere girmeden izledim, keyif verdi, güldürdü.

    es secerken büyük babanin söyledikleri manidardir.

    ailecek giden tip artik nasil bir kafa yapisindaysa, penis görünce irkildi sanirim. ahaha
  • keyifli, eğlenceli bir film. beğendim ben, güldürüyor yani. robert de niro gibi bir dedem olamadı ya ona yanıyorum ben aslında. bizimkisi hala hacca nasıl giderim, bu sene olacak inşallah derdinde, hay allahım sen sabır.
  • robert de niro'nun filmografisinde utanç filmi olarak yer alması gerekir. bel altı esprilerin serpiştirildiği filmleri severim, küfüre varım ama bütün filmi bunun üzerine kurgulamak seyirciye hakaret gibi. absürd komediden öte, ortaya son derece saçma ve çocukça bir şey çıkmış ama film çocuklardan uzak tutulmalı bence.

    de niro'nun böyle filme evet demiş olması da ayrı bir muamma; paradan değildir, başka bir şey olmalı, bunama belirtileri mesela.
  • jack and jill* al pacino için neyse, bu film de * robert de niro için o.

    çok kötü film. robert de niro adına utanç verici bir film.

    nasıl, neden, haw ken yu du dis?
  • robert de niro olduğu için izledim. aslında merak ettiğim konulardan bir tanesi de, kendisinin böyle bir filmi nasıl kabul ettiği. son zamanlarda o kadar da ciddi yapımlarda oynamadığı bir gerçek ancak bu film çok daha başka klasmanda sayılabilir. buna rağmen artık baba oyuncu kimliği bize işlediğinden dolayı yüzünü görmek bile insana mutluluk veriyor. burada da ihtiyar delikanlı rolünü iyi üstlenip, kendisinden pek beklenmeyecek zıpırlığı sergiliyor.

    seyahatin bol olduğu, çılgınlık dozajı yüksek komedileri seviyorsanız iyi zaman geçirebilirsiniz. ancak iyi bir komedi olmanın yanından geçmediğini belirtelim, gereksiz uzatılmış sahneleri var. bunun dışında kafa dağıtmak istiyorsanız iyi tercih olabilir, cinsel malzemesi epey fazla. robert de niro ve aubrey plaza'nın son sahnesinin ateşi özellikle bunu doğrular nitelikte.
hesabın var mı? giriş yap