• öncelikle başlığıma hoş geldiniz.* evet arkadaşlar doğu ekspresi hepimizin bildiği artık masum değil..hiçbir şekilde yataklı vagon bulunmuyor. sistemin açılacağı saati değiştiriyorlar, geç açıyorlar yani kısaca tur şirketlerine peşkeş çekerek kendi vatandaşına ihanet ediyor. kendi vatandaşının seyahat özgürlüğünü kısıtlayarak tur şirketlerine vermesi gerçekten üzücü. bu durumdan rahatsız olan binlerce insan var. artık bu duruma dur demenin zamanı geldi. sesimizi duyuracağımız bir yer varsa orası da ekşi sözlük'tür.

    edit: cimer
    tüketici hakem heyeti

    edit2 : @collision course nickli yazar arkadaş aynı durumun van gölü ekspresi için de yapıldığını söyledi. bunlar için sesimizi duyuralım arkadaşlar. bugün doğu ekspresi, van gölü ekspresi yarin başka bir yer. bizler sustukça bu durumlar artıyor. susmayın!

    edit 3: @nightmarechild nickli yazar arkadaşımız aynı durumun kurtalan ekspresi'nde de olduğunu söyledi. gittikçe artıyor. başlığı gündemde tutarak bile destek olabilirsiniz.
  • yatak sayısı talebe göre çok az olduğu için ister istemez protesto etmek zorunda kalıyoruz gibi bir durum var. biz ne kadar protesto etsek de mutlaka o yataklı kompartımanlar full çeker. hatta bu cuma biletlerine bakıyorum, normal koltuklar dahil dolmuş. neyse biz protestodan alamamış olalım
  • la git vangölü'ne bin. manzaraysa manzara. onda belki daha kralı var. ne meraklısınız popüler kültür zımbırtılarını kovalamaya. boku çıkmadan bin. hatta hala çalışıyor mu emin değilim ama tatvan-van arası vagon taşıyan feribota da binersen yüzüne bakmazsın doğu ekspresinin.
  • yarın bir gün aynısını van gölü için de yaparlarsa o zaman nereye bin git diyeceksin? burada amaç popüler kültür değil. yapılan haksızlık.
  • ne taktiniz lan dogu ekspresine. dogu ekspresine bindigim o lanet gunun uzerinden 16 sene gecti. o zamanlar boyle populer degildi.

    nerede gariban oglu gariban var o biniyordu.

    ben de tren yolculugu deneyimi hevesine binmistim.

    milletin diger trenlerde yer bulamadigi icin bindigi trene gece yarilari rezervasyon kuyrugu olmus.

    ne acayip memleket ne acayip insanlar
  • ulan ne gerizekali insanlarsiniz. adam burada bir çarpıklık var diyor. bugün doğu ekspresi yarın başka bir yer, başka bir şey. sesini yukseltip bu durumu duzeltecegine sesini yukselten adama bla bla bla. siz böyle mal olduktan sonra daha sizi düdükleyen çok olur.
  • gerçekten yetti artık! tuttuğunu kâra çevirme her şeyden haksız para kazanma hırsı ülkemizde birçok kurumu sarmış durumda. şimdiden buna tepki göstermezsek daha içinden çıkılmaz bir hal alacak ve yediğimiz ekmek içtiğimiz su bile aracılara para kazandırma vasıtası haline gelecek.
  • 24 ocak tarihine kadar bir tek yer yok bkz

    mevzu dogu ekspresi degil mevzu adam kayırma, kolay yoldan köşe dönme çabalarına ek bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılığın iliklerimize kadar işlemiş oluşu. adam bir iddia ortaya atmış, konu ile ilgili ekleme yapacaksan yaz ne adamı eleştiriyorsun yok popüler kültürmüş yok binmeyiver treneymiş..
  • bu memlekette hac kuraları bile şaibeli iken yataklı vagonların acentelere peşkeş çekilmesi bu kadar yadırganmamalı.

    nedir abi doğu ekspresi? babanın memleketi olsa gitmezsin. sırf instagram'a fotoğraf yüklemek için popüler kültürün elinde oyuncak olmaya değer mi?
  • burada işi gücü ona buna laf sokmak olanlara ben de anladıkları dilden yazacağım:

    sayın gerizekalı beyinsiz mal sürüleri;

    doğu ekspresi'ne popüler kültür deyip adres olarak van gölü ekspresi'ni gösteren dangalaklara sesleniyorum: o hat da şu an gayet popüler ve oraya da bilet bulmak çok güç. tek fark onun henüz tur şirketlerine peşkeş çekilmiyor oluşu. ama sen bu vurdumduymazlıkla, bu bağnazlıkla, bu aptallıkla, bu kafayla devam edersen yarın öbürgün orası da tur şirketlerine verilecek ve mal gibi kalacaksın çünkü zaten malsın ömür boyu da beyinsiz bir mal olarak kalacaksın.

    instagram'a fotoğraf koyanlara laf eden öteki mal sürülerine de şunları söylemek isterim: sayın öküz, bu ülkede herkes instagram kullanmıyor, anın tadını yaşamak isteyen de milyonlarca insan var. ayrıca fotoğraf ve video çekmek de kötü bir şey değildir sayın eşşek. :)

    artık birilerine laf sokmayı bırakın yoksa başkaları da işte böyle size laf sokar mal gibi kalırsınız mal değnekleri, aptal sürüleri.

    kolektif bir bilinç oluşturulması adına desteklediğim kampanyadır. öküzler desteklemese de olur, sussunlar yeter.
hesabın var mı? giriş yap