• ankaranın gözü çıksın gitmek isteyip gidemiyorum mu diyeceğim yoksam gelecek miyim...işte bütün mesele bu josephin
  • 2005'ten beri tam 10 kere düzenlenmiş, nice sözlükçünün/arkadaşlarının kurtlarını dökmesine vesile olmuş ve haklı bir ün kazanmış zirve serisinin en yeni halkası. 2015 ve 2016'da çeşitli şanssızlıklar yüzünden düzenlenememişse de 22 temmuzda 3 senelik hasretin acısını fazlasıyla çıkaracağız.
    tarih kesin, mekan kesin. size tek düşen orada olmak ve çocukluğunuzun kâh en saçma, kâh en kötü, kâh en kaliteli eserleriyle had safhada eğlenceli bir gece geçirmek :)

    https://soursummitz.com/…urk-pop-muzigi-zirvesi-11/
    https://www.facebook.com/events/289305364874067
  • yapılırsa hiç düşünmeden gelecek oldugumdur.uçarak filan. harun kolçak i tayfun u ve olanca sacmasapanligiyla bir 90 lar gecesinden daha çok ne eglendirebilir ki yazar kişilerini. çoğumuzun doksanlar çocuğu olduğunu düşününce ,hem psikoterapi hem eğlence olur
  • dj robin'in hummalı çalışmaları sonucunda hunharca eglenecegimizi düşündüğüm, hatta emin olduğum zirve. bu zamana kadar böyle oldu, değişen bir sey olmayacaktır.
  • vuku bulmasına sayılı günler (tam olarak 5 gün) kalmış, katılımcıları şu buhranlı günlerin sıkıntısından biraz olsun kurtarmasını ümit ettiğim dev organizasyon.
  • çoooook kıymetli bir arkadaşımın eşinin doğum günü kutlamasıyla aynı akşama denk geldiği halde 1 (hatta ayarlayabilirsem 2 ^^) saatliğine de olsa katılacağım zirvedir, çünkü şu buhranlı günlerin sıkıntısından biraz olsun kurtulabilmenin sayılı yollarındandır, bu kadar zaman bekledik, kaçmaz .
hesabın var mı? giriş yap