• misal ben de tavuk sevmiyorum.*peki bu istediği bi restorantta dile getirsem ne olur hayhay mı denir. ya da sözlük ahalisi beni var gücüyle savunur mu ? ya da başka biri maydonoz sevmiyor. tutturuyor maydonaz değen tavadan yemem diye. ne olur bu dünyanın hali o zaman ? bi'şey olmaz tabi ki dayak yeriz. çünkü yeterli çoğunluğa sahip değiliz. halbuki şöyle 40-50 milyon tavuk sevmeyeni bulsam ne süper olur. ama bunun yerine ne yapıyorum deterjanıma güveniyorum*

    olaya başka bir açıdan aristo mantığı ile yaklaşırsak. bir tavanın domuzdan temizlenemeyeceğine inanan insanlar kendi kafalarının değiştiğine nasılda rahat inandırıyorlar şu milleti. gel de yanma.
  • bir çeşit,sigara içilmemiş araba türevi söz...bu arabalardan bir tane aldığınızda ilk sigarayı yakmak çok zevklidir..araba da bir ohhh çeker nihayetinde

    ama sıradan bir tavayı alarak heyecanla domuz pişirmekle ilgili bir girişimde bulunmadım henüz
  • ben o tavaya tava demem. gittigim restoranlarda da özellikle dile getiririm "lütfen domuz pismis tavada kizartin, hatta daha da güzeli siz bana domuz kizartin". hayrünisa hanim da bir denese o zaman anlayacak ne kadar güzel bir tat kacirdigini. sonra gerek kalmayacak böyle isteklere yurtdisinda gittigi restoranlarda.
  • photoshop programı falan kullananlar bilir, hani resmi orasından burasından çekersiniz, sağa sola bükersiniz o zaman resim böle tanınmaz bi hale gelir, böyle deforme olur, resimdeki surat tanınmaz oluverir. heh şimdi ben bunu niye yazdım zira şu an müslümanlık da benim gözümde o hale gelmiş durumda. orasından burasından çekile, uzatıla gerçek müslümanlıkla alakası kalmayan abuk subuk bişey haline geldi. kardeşim hz. muhammed açık seçik ne demiş? domuz yemeyin demiş, niye zira domuzlar 1500 yıl evvel o sıcakta, steril bi hale gelmeden yenirse çok zararlı olurmuş vs. tamam bunu anladık, ulan! hz. muhammed, domuz pişen tavadan kattiyen ağzınıza koymayın, ya da tabakta yemeyin, daha evvel içki içilmiş bardağa dilinizi değdirmeyin diye bişey demiş mi???? tamamen bağnaz din yorumcularının söyledikleri hüküm sürmeye başladı artık bu ülkede ve dünyada. ondan sonra niye herkes müslümanlardan nefret ediyo? kim napsın böle bozulmuş müslümanlığı be!!!!

    tanım: domuz pişmiş tavadan farkı olmayan tavadır.
  • birşeyi sevmemekle birşeyin günah olması arasındaki ince farkı kavrayamayan insanlara son derece garip gelen obje.
  • yalnız ben hayrünisa hanımın garsonlara olan aşırı güvenine hayran kaldım. şimdi gitsem bi kafede çay istesem ve çok demli gelse, "kardeş, şunu biraz açar mısın ?" demeye korkarım. adamın siniri bozuk olur, yerinden kalkmak istemez, karısıyla kavgalıdır, gider türkürüğüyle açar getirir o çayı. garsonla beraber mutfağa gidip gelmeden de bilemezsin o çay nasıl açıldı. diyelim hanımefendi rica etti, domuz değmemiş tava olsun dedi, amenna, ve fakat aşçının, garsonun başkalarının inançlarını takan birileri olduğunu nerden çıkarıyoruz ? siparişi alan mutfağa kadar "ipimle kuşağımmm skmle........ diyerek gider ve ustaaaa... çek iki, yağlıı ossuuunnnn" diye de ekler kanımca. domuzdan geçtik, 5 saniye kuralını da uygulamazlar inşallah diyelim bu arada.

    yerinde olsam bu kadar kasacağıma, müslüman restoranına giderdim, türk, mürk artık ne olursa. yok amacı başkaysa katlanacak ceremesine de.

    not: ha, beni sorarsanız, allahın meksikalı aşçısına "iz tis biifff ? " diyip de "yes" lafına güvenip domuzları lüp lüp götürmüş bi insanım. onu da ifade edeyim. (tavada değilllerdi, böyle haşlama gibi hoş bişiydi.)
hesabın var mı? giriş yap