• zeldman.com'da görüp incelediğim, ayda 19$'a 7.5gb alan ve 192gb bandwidth vaadeden site. 3 ay kullanıp beğenmedim paramı iade edin diyebiliyorsunuz, ayrıca reward sistemiyle önerdiğiniz zaman para kazanabiliyorsunuz falan..
    [http://www.dreamhost.com/r.cgi?91523 http://www.dreamhost.com/] adresinde, zeldman'a güvendik ama umarım başımız yanmaz...
  • ayda 10$ a (iki yıllık alınırsa 8$) 20gb alan ve 1 terabyte bandwidth veren guzide hosting sirketi. en guzel ozelligi ise sınırsız sayıda domain i host edebilmesi.
  • uygun fiyatina karsin uptimei pek yuksek olmayan hosting firmasi. profesyonel is yapmak isteyenlere kesinlikle onerilmez.
  • kullanabileceklere aslında çok güzel özellikler veren*** ancak uptime'ı hiçbir zaman iyi olmayan, serverları sürekli bakım nedeniyle 1 saat açıksa 2 saat kapalı olan, server'ı biraz yormanız durumunda ekstra özellikler alınmasını isteyen**, ancak bilgisayarınızdan yedekleme için kullanabileceğiniz; kısacası profesyonel işler için kesinlikle önerilmeyen hosting firması.
  • sorduğum soruya 1 dakika 42 saniye (evet evet bir dakika kırk iki saniye) içerisinde cevap vererek beni gerçekten etkilemiş olan firma. ha sorduğum soruya aldığım cevap yıkılmama neden oldu o başka. eğer hesabınız askıya alınırsa bilinki iki hafta sonra sistem otomatik olarak tüm dosyalarınızı siliyor adamlara ne kadar yağ çekerseniz çekin işe yaramıyor.
  • 2 gündür yeni hesabımı açamayan höst.
  • the horror trilogy, cilt 1. * * *

    yine ne oluyor anasini satayim dedigim bir anda bana gösterdigi 17 küsur load average'la (15 dakikalik... diger ikisini siz düsünün..) beni benden almis parti hostu.
    ayrica serverlarinin gerek upload gerek download hizi beyninizi dumura ugratacak kadar düsebiliyor zaman zaman.

    bir nevi düsman basina durumu.

    hayir, müsteri israrla "malim ben, orasi ucuz, orada acalim" derse yapacak sey de kalmiyor... illa ki cöküp duran mysql ile bogusmak zorunda kaliyor, kayip veriyi telafi etmenin derdine düsüyorsun ovalarda kus sesleri yayilirken.

    edit: bir ayrinti daha aklima geldi... myisam üstünde calisiyorsunuz cengaverce.. eli götünde yürüyen bir sistem söz konusu yani.
    gectim postgresql'i, innodb bile kullanmiyoruz; bu nasil hosting anlayisidir..
  • müşteri hesabı kapatıldığında fena halde üzülen firmadır."close account" tuşunu tıkladığınızda üç dört sayfa boyunca bakın şu kadar bandwith verdik size,şu kadar disk alanı,şu kadar indiriminiz var diye anlatır durur.baktı olmuyor beleş domain vermiştim parasını öde lan der.ödersiniz.hala gitmekte ısrarcıysanız,tamam birader git yolun açık olsun,bir gün dönersen geri,alınmam darılmam kapım açık der ve şu şekilde biten bir mail atar.

    "we're very sorry it didn't work out and maybe we'll see you again
    someday!

    sincerely,
    the unhappy dreamhost goodbye team"
  • 2 yıldır internet ile ilgili tüm işlerimi halleden firma.

    ilk başta sınırsız alan ve bant genişliği, fastcgi gibi iyilikleri sayesinde cazibesi kapıldım (django kullanacak bir host arayışındaydım ve makul paraya iyi iş yapabilen yoktu) bulduğum 97$'lık bir indirim kuponuyla dahil oldum sisteme. daha sonra diğer güzellikleri ile karşılaştım. svn diyince depo, trac diyince site, gak diyince o, bık diyince bu. işleri halledip gidiyor.

    arayüz bazı sistemlerin detaylarında yetmeyebiliyor (svn yetkilendirme vb.), o da sağladığı shell desteği ile sunucuya bağlanılıp çözülebiliyor. hatta arayüz kullanmayı sevmeyenlere konsol pek bir rahat oluyor. ayrıca bu konsol rahat rahat socks proxy olarak kullanılabiliyor, insanı türlü taklalar atmaktan kurtarıyor.

    tavsiye ettiğim arkadaşlarıma verebildiğim indirimi 50$'a düşürdüler ama promosyon olarak 5 ve 10 yıllık planlarda 150$-200$ gibi indirimler verdiler. bu paraya bu kadar hizmet verip bir de üstüne bu denli promosyon yapabilmeleri şaşırtıcı.
hesabın var mı? giriş yap