• twitter'da gördüğüm kutlamalar. bu kadar kutlayacak ne vardı?
    https://twitter.com/…?t=3kfaraixdzj_19mq3tnb_a&s=19
  • rahatlığa bak. acaba bir yaptırım uygulayacak mı yetkililer.
  • komik hadise.

    lan kılığa bak gündüz gözü hastanede neyin kutlaması bu.
  • her bölümde oluyor böyle küçük bir yilbasi yemeği abartılacak bir şey yok

    bizim insanımızın kafasında doktor beklemek gibi konsept yok sadece, sağlık beklemez gibi bir ideoloji yerleşmiş zamanında, böyle alıştırılmış, avrupada insanlar aylarca bekliyor, acil bir durum yoksa beklenebilir biraz
  • sonradan görme ne oldum delisi insanlar.
    "buyurun sizin ne vardı" diye soruyor bir de.
    size yılbaşı hediyesi getirdim noel babayım ben deseydin keşke.
    zorunlu edit: mesai saati dışı diye özelden yazıp hakaret eden suserlere sesleniyorum. mesai saati dışı olsaydı eğer videodaki görevli bunu belirtir ve o kişiye demediğini bırakmazdı bunu hepimiz biliyoruz. o da yaptığı yanlışın farkında olduğu için ne yapacağını şaşırmış ve panik halinde tavırlar içine girmiştir. tamam sizin dediğiniz gibi öğle arası olsun. öyle bile olsa o kurum bu tarz kutlamaların yapılacağı bir yer mi? o zaman isteyen öğle arası dinlenme odasında sevişsin mi?
    edit:düzeltme
  • 29.12.22, saat kaç? şayet öğle paydosunda yapılıyorsa kimseyi alakadar etmeyen eğlencedir.

    edit: saat kaç diye bilerek yazdım. evet, tekrar soruyorum. saat kaç? arkadaşlar kapının önünde koskoca anabilim dalı yazıyor. orası ayaktan hasta bakan poliklinik değil. ayaktan tedavi hizmetinden bağımsız genelde prof.'ların özel ücreti mukabilinde randevulu hasta kabul ettiği bir yer. orası normal bir mesai saati içinde bile mahşer yeri gibi olur. kapının önü bomboş. evet, muayene ücreti olmasına rağmen kalabalık olur. hasta yakını önce kapı önünde yarım saattir bekliyoruz diyor, içeri girince zamanda sıçrama yaşayıp "bir saattir bekliyoruz. " diyor. hekim veya hoca olduğunu bilmediğimiz bir kişi de sizin neyiniz vardı diye sorduğunda "kayıt yaparsanız göreceksiniz. " diyor. gerçek anlamda orada mesai saatleri içinde bir saat bekleyen birinin verdiği yanıtlar bunlar olmaz. çatır çatır ne için beklediğini söyler ve çözüm sunulmasını talep eder. hasta mahremiyeti falan demeyin, ortodonti kliniğinde rektal tuşe için beklemiyor kimse. adamın şov yaptığı, sesinin titrek tınısından belli.

    bir yakını arrest geçirdiğinde diş hekimi müdahale etse başka doktor mu yoktu diye ortalığı ateşe verecekler, ortodonti anabilim dalındaki öğle paydosu üzerinden kardiyak acilleri kıyaslamış. evet arkadaşlar, mavi kodlara da ortodontistler gidiyordu zaten. hatta yoğun bakımlarda da bütün sağlık personeli yemeden içmeden paydos vermeden hazır kıta çalışıyor.
  • eski türkiye'de resmi ya da özel tüm kurumlarda yılbaşı kutlaması olurdu. malum nedenden özellikle resmi kurumlar kutlama yapmaz, ağaç dahi süslemez oldular.

    görüntüler hoşuma gitti. eğlenen insan görmek sevindirici bir gelişme.

    ayrıca senede bir kez olan bir şey. ceza vs verilmemeli.

    edit: öğle arasında yapılmış. ayrıca bir fakültenin ortodonti anabilim dalının özel koridoru orası. dişlere nasıl tel takılacağının akademik araştırmasını yapıyorlar. neyin acil durumundan bahsediyorsunuz?

    bu video açık bir şekilde kötü niyetli.
  • bu ne lan maskeli balo yapmışlar. yüzsüzlüğün bu kadarına pes.
  • şimdi bunlara yaptırım uygulasan, laiklik elden gidiyor, diye feveran ederler.

    oysa bunu vatikan'lı yapmaz...
hesabın var mı? giriş yap