• taksim meydanından canlı yayında kar yağışını anlatırken fantastik öykü denemesi yapmış spiker.*
  • haber sunarken kırıtıp duran kanal d muhabiri.
  • adeta at yarışı anlatır gibi haber geçen muhabir.
  • şike soruşturmasi ile ilgili verdiği haber detayları başka hiçbir televizyon kanalında yoktur..
    eğer güvenilir bilgiler veriyorsa,gerçekten çok başarılı muhabirlik yapmıştır bugün..
  • şike soruşturması kapsamında çok büyük iddiaları olan muhabir. 3 temmuz günü cnntürk'de soru-cevap şeklinde akla gelenleri cevaplıyordu. ''niye bu kadar beklendi bu operasyon için?'' sorusuna da ''genel seçimleri etki etmemesi istendi.'' şeklinde karşılık verdi. daha sonra bu adamın twitter'ı olduğunu fark edip bakıyoruz attığı twitlere. 23 haziran bu operasyonun olacağını belirtmiş. hani soruşturma gizliydi? nasıl bir gizli soruşturma ki televizyon yayınlarında ''vali ve emniyet müdürü bu operasyonun arkasında dimdik durdu.'' diye bağırıp çağırıyor bu adam.

    bu şike soruşturmasından hiçbir şey çıkmayacağını düşünenlerden biriydim. ama bu adam cidden çok şey biliyor ve küme düşmeler olabilir diyor. çok fazla düşünmeye gerek yok sanırım. bu adam, şu aşamada, çıkacak olan kararı bilen ender insanlardan biri.
  • zekeriya öz'le veya onunla ilgili kurumlarla bir bağlantısı olduğu çok açıktır. daha önce de ergenekon soruşturmasında herkesten önce tutuklanacak kişilerin adına ulaşmıştır kendileri. şimdi de şike soruşturmasında herşey bilen adamdır.
    ülkemizdeki adalet sistemine olan inancı çürüten insanlardan biridir. gizli soruşturma diyerekten gözaltına alınan insanların avukatlarına bile dava dosyasını bırakın, en ufak bir bilgi bile verilmiyor. ama bu arkadaş bir şekilde(!) bu bilgilere ulaşmaktadır. ve nedense hep aynı savcının yürüttüğü soruşturmalar bunlar nedense?
  • aziz yıldırım'ın tekrar hasteneye kaldırılmasını sanki gözü önünde olmuş gibi anlatan muhabir. aziz yıldırım hastaneye gitmeme gerek yok demesine rağmen emniyet buna karşı çıkmış ve ''olmaz, hastanede gözetim altında olacaksın'' demiş. ulan soruşturma gizli deniyor ama bu muhabir her şeyi biliyor. birileri artık ortada nelerin döndüğünü açıklamalı.
  • tgrt haber sunucusunun açık tehdidi ile gündeme gelen ziya osman açıkel'in kardeşidir.
  • daha dün, genel seçimlerden dolayı şike operasyonun temmuz'a kadar ertelendiğini söyleyen, şimdi de yok öyle bir şey diyen adam!
  • ilgili soruşturmayı herkesten 10 gün önce öğrenmiş kişidir. bu adam kim ki diye düşünürken kendisi akp'ye güvenip canlı yayında pek bir atarlanan osman açıkel'in kardeşiymiş. taşlar yerine o zaman oturdu.
hesabın var mı? giriş yap