• 3 sebepten dolayı budur

    1) paketlerinin fiyatları uygun ve memnun kalmadığınızda 30 gün içinde para iadesi alabiliyorsunuz.
    2) verdiği özellikler diğer hosting firmalarına kıyasla fazlasıyla yeterli ve fiyatını hakediyor.
    3) trustpilot skoru 5 üzerinden 4.6, çok iyi bir puan. hakkındaki yorumların tamamına yakını olumlu.
  • oturup bir site yapıyorsunuz. hele hele bu site ile bir şey satmayı amaçladıysanız ciddi para bağlıyorsunuz.

    tasarımı, özgün olması için verilen emek, satacağınız malların maliyeti, stok maliyeti, vergi, algı vs derken en sonunda sitenizi yayına sokuyorsunuz.

    3-5 gün geçiyor ki başlıyor abuk subuk sorunlar. açılmıyor, hata veriyor, açılsa da birden yavaşlıyor, sürünüyor vs.. işte o an sorduğunuz sorudur bu "en iyi hosting"

    en iyi hosting kim, nerede, kaç para???

    öncelikle destek ama adam gibi destek. yerli hosting firmalarında en gıcık olduğum şeylerden biri kendilerini böyle çook büyük bir holding gibi göstermeye çalışmaları. adamlar en fazla 3 kişi çalışıyor, bağlatmışlar bir santral ve kurmuşlar bir ticket uygulaması.

    "sorununuz teknik servis departmanına iletilmiştir."
    "sorununuz sunucu departmanına iletilmiştir."
    "sorununuz ebemizin departmanına iletilmiştir."

    lan arkadaş zannedersin hosting firması bildiğin silikon vadisinin kendisi. ulan adam arka masanda oturuyor işte. site sıçmış, müşteri kaçmış, satışlar uçmuş kim siker senin departmanını.

    kimse kusursuz değil. mutlaka her firmanın işleyişinde aksaklıkları olduğu zamanlar söz konusudur ama önemli olan destek. adam gibi destek. karşında robot gibi aynı kelimeleri tekrarlayan, seni ve sorununu almamazlıktan gelen ve başkasına paslamakla sorun çözüldü zanneden plaza saçmalıkları değil.

    2 sene sonra edit: digitalocean'da geçtim.

    7 sene sonra edit: kendi sunucumuzu kurduk. hosting firmaları ile uğraşılmıyor.
  • henuz host etmemis olandir.
  • en iyisi için türkiye lokasyonlu 24x7x365 teknik destekli hizmet veren venois hosting' e bakabilirsiniz.
  • yok öyle bir yer. en azından türkiyede. çünkü hatların büyük çoğunluğu telekom
  • en iyi yabancı managed vps hosting firmaları wiredtree, liquidweb, knownhost'tur.
  • hosting olarak müşteriyi mutlu etmek için elinden geleni yapan türkiye şartlarında ütopik görünen hosting firmasıdır. yurt dışında bir kaç tane bulunmasına rağmen türkiyede bırakın "en iyi"yi "iyi hosting" firması bulmak bile zorlaşmıştır. bir çok hosting denedim. bırakın %99.9-8-7 leri %80 e ulaşamadığım hostingler bile oldu. şuan büyük sitelerimi sattığımdan rahattayım allahtan, f/p hostingi olarak güzel hosting ile yoluma devam ediyorum.
  • (bkz: digitalocean)
    (bkz: linode)
    (bkz: amazon)

    mainstream için yükselişte veya zirvede olanlar bunlar.

    klasik shared hosting zaten wordpress blog'u kurmanın ötesindekilere pek yetmemekte. ayrıca docker gibi uygulama bazlı container çözümleri de popüler olmaya başladı. sanırım yakın gelecekte "herkes kendi sunucusunu yönetsin" konsepti yerini uygulama host etmeye evrilecek çünkü shared hosting'in manage ediliyor oluşunun faydaları ile size ait makinanın kaynakları ve esnekliğinin faydaları tek potada eritiliyor.
  • (bkz: vps)

    hosting ne amk
  • (bkz: webhostingbuzz)

    en iyisi mi bilemem ama en dürüst firmalardan biri olabilir. ingilizlerin işlettiği bir firma. çok uzun süredir müşterilerinden biriyim. bana kullandığınızdan ve ihtiyacınız olandan çok daha büyük ve pahalı olan bir paket kullanıyorsunuz. gelin sizi ödediğinizin 10'da 1'i maliyete sahip bir pakete geçirelim. bu fazlasıyla ihtiyacınızı karşılayacaktır mivalinde bir mail atmış. yani adam beni fazla para ödüyorsun diye uyarıyor. gelsin paralar demiyor. beğendim açıkçası. tavrı güzel. alışık olduğumuzdan çok daha dürüst bir yaklaşım.
hesabın var mı? giriş yap