• romada sergiledigi performans ile emre asik da bu dala adaydir.. (bkz: 13 mart 2002 as roma galatasaray maci)
  • serhat'a batista'nin bi kafasi bu kategorinin birinciligini kazandirir...
  • ogün temizkanoğlu. trabzonspor taraftarından.
  • cemil turan zamaninda futbolu biraktiktan sonra bir demeci sebebiyle hastanelik edilmisti beyoglu semalarinda. esege altin semer vursan yine esektir.
  • ayhan akman layıgıyla yemesede ucundan hissettmi$tir.
    be$ikta$'ın gaziantep'te yenildigi bi mac sonrası ofkeli taraftar grubu havaalanı onunde ''en buyuk taraftar futbolcular sahtekar'', ''milyarlık e$$ekler'' türü tezahurat yaparken macın ilk 11ine alınmayan ayhan akman gonul rahatlıgıyla kapıdan cıkar..

    -taraftar1: lan olm hi$$ niye düzgün oynamıyonuz lan (bu abi alttan bi tekme atar)
    -taraftar2: olm siz ne bicim topcusunuz lan (bu yanagından makas alır gibi garip bi$i yapar)
    -ayhan: abi ben oynamadım ya macta, ya noluyo ya
    -taraftar3: lan niye idmanda calı$ıp kadroya girmiyon (bu abi alttan rocky yumrug u atar)
  • fenerbahce'de bir dönem oynamı$ olan zvan lukovcanda kötü giden bi be$ikta$ macı sonrası dereagzı antreman tesislerinden o zamanın futbol $ube sorumlusu aziz yılmaz tarafından baklava tepsisiyle kovalamı$tı.
    lakin ben hala futbol $ube sorumlusunun baklava tepsinini nereden bulduguna acıklama getirememi$imdir
  • bülent korkmazın saçlarını yolmak suretiyle hırpaladığı ronaldinho vardır bir de..zaten severdim bülenti, zamanında içimin yağlarını eriten bu olayla daha da çok sever oldum.
  • hayrettinin demirbaşın, bacak arasından yediği golün hemen akabinde, rıdvan dilmenin üzerine çullanışı hala gözlerimin önündedir. rıdvanın beyaza çalan yüzü. atmasaydı keşke de böyle bir muameleyle karşılaşmasaydı.
  • fatim terim den kafanın en hasını iki kaşının ortasına buyur eden erol togay
    roma da bir cafede alık alık otururken ss lazio lu taraftarların hücumuna uğrayan as romazago
    hasan şaş dan "ne diyon lan ufaklık" la birlikte tokatı yiyen murat hacıoğlu
    bayramın ilk günü ritz otelinde yanındaki arkadaşına dalanlara ne vardı biladel diyen ve sağlam yumruklanan sergen yalçın
  • galatasaray'ın avrupa kupası macı sebebiyle iptal edilen kadıköy'deki fenerbahce galatasaray macında kaleci hayrettin demirba$ tarafından pataklanan türk futbolunun etliye sütlüye kari$mayan 3. oyuncusunun kesin olarak girmeyi hakettikleri yer.

    18 mart 1992 galatasaray werder bremen maci sebebiyle ertelenen ve 22 nisan 1992'ye ta$ınan, fenerbahce'nin 5-2 galibiyetiyle biten mactan sonra hayrettin futbol sahalarında olmasa bile di$arıda kahve ortamlarında son derece saygı gören bir isim olmayı ba$armı$tır.
    82. dakikaya kadar 4 gol yiyen hayrettin demirba$, hakemin bu dakika icinde verdigi penaltıya isyan ederek önce yakın zaman da 500 milyon türk lirası fark icin fenerbahce'ye gecen tanju colak'a elense cekmi$, akabinde penaltıya sebep olan $eytan rıdvan dilmen'le yerde güre$e tutu$mu$tur. olayları ayırmaya gelen imparator oguz cetin'e de bir tokat attıktan sonra biraz durulmu$tur hayrettin.
    yanlı$ım yoksa macın hakemi hayrettin'e kırmızı kart gösterememi$ ve sarı kartla geci$tirmi$tir, tribünlerde ''hayrettin hayrettin amı götü kaybettin'' tezahuratını yapan taraftarlar da hayrettin'in tribünlere saldırma olasılıgını dü$ünüp son dakikaları sessiz gecirmi$ti.
hesabın var mı? giriş yap