• (bkz: engellemek)
  • amaciniza ulasmak isterken birilerinin birseylerin onunuze cikmasi, engel teskil etmesi.
  • (bkz: yasaklanmak)
  • sozlukten, , twitterdan, whatsaptan surekli birileri tarafindan engelleniyorum. hatta bi ara sourberry den bile engellendim. radyo ha. muzik caliyo dinliyosun. eksi duyuru ve bişindan yillardir banliyim zaten. bence sorun bende degil sizde.
  • once bı hatayı kendınde aradıgın sonra jeton dusunce aslında onun kaybettıgını dusundugun mod
  • bazen çok zevkli bir hale geliyor. insanlarla konuşurken öyle yerlere vurgu yapıp öyle cümleler kuruyorsunuz ki, bazen bir cümle yazıp bekliyorsunuz ve içinizden "ahan da engel geliyoor" diyorsunuz. eğer ki engel yenilmemişse dumura uğruyor; yenilmişse de saçma sapan bir zafer hazzı yaşıyorsunuz.

    belki de hepsi zamanla acıdan zevk almanın sonucudur. bilemiycem...
  • black mirror'ın özel noel bölümünde ele alınan şekli ile düşünüldüğünde insanı derin düşüncelere sevk eden eylem.

    sosyal dünyanın bu duvar örücü zihniyeti zaten bizim gibi düşünen insanları etrafımıza topladığımız bir ilüzyon yaratıyor. peki ya insanları gerçek hayatta da engelleyebilseydik?

    işte bu nokta modern bireyin toplumsal etkileşimi hakkında yapılmış en güzel eleştiriyi barındıran black mirror dizisini ayakta alkışlamanızı sağlıyor.
  • değer gördüğünü gösterir.
  • ilk başta çok koyan,sonra alışılan durum. genelde bir süre sonra o engel kalkmış oluyor. ama siz aynı olmadığınız için pek sallamıyorsunuz. denendi,onaylandı.
  • küfürlerde, kavgalarda gereklilik olabilir ama ota boka engellemek insanlara çok haz veriyor galiba. ellerine tek butonla trip yapma fırsatı geçmiş. kus kompleksini, çıkart seni reelde siklemeyenlerin acısını.

    - bana yazmanı istemiyorum berkeeeee.

    dokun dokun, engelle. owwww ne kadar cool'sun. berke kapıya kamyon dayayıp seni kasasına atacak kaaaaç. ngrıgplwrmp.

    ne engelledim ne engellendim. çünkü muhabbeti iyi biri olmadığım için muhabbet etmem. hoşsohbet değilim. ağzımdan laf zor çıkar. kıyasıya bir sanal kavgam da olmadı henüz ama engellemeleri çok duyuyorum. sanal başlayan ilişkilerde yoğun yaşanıyormuş. engelleyene kadar aklınız nerdeydi? hiç tanımadığınız birine her şeyinizi anlatıyorsnuz. ananız, dananız, abiniz, mesleğiniz, bitirdiğiniz okul, yaptığınız kahvaltı vesaire. sonra abe ben ne yaptım diye tırsmalar. hem her şeyini anlatıyor gibi görünüp ağızdan güzel laf alanlar var. samimi gözükmek için dayısını, halasını dahi anlatır ama en önemli şeyleri anlatmamıştır. ayık olun. boşboğazlardan, gevezelerden kaçın.
hesabın var mı? giriş yap