• bir akp açıklaması daha.

    "çerkezköy'de bir özel eğitim merkezi'nin açılışında konuşan ak parti tekirdağ milletvekili ziyaeddin akbulut, hükümetinin engelliler için çıkardığı yasaları hatırlatarak, "2005'te çıkardığımız yasa ile biz engellileri insan yerine koyduk, adam yerine koyduk" dedi."

    yani olay şu: adam, engellilerin karşısında, gözlerinin içine baka baka (ki bazılarının gözleri görmüyor) sizi adam yerine biz koyduk diyor. siz adam değildiniz, insan değildiniz bizden önce diyor. evet farkındayız zaten; kimin ne zaman insan yerine konacağını da siz bilirsiniz. hata biz de, sizi adam yerine koyup da okuduk şu haberi:

    http://www.radikal.com.tr/…an_yerine_koyduk-1151249
  • insanlığın başka bir mesele olduğundan habersiz vekilin sözleri.

    sosyal devletin en önemli görevlerinden birini partisinin attığı sadaka olarak sunmuş.
  • adam yerine konulmaması gereken birinin yaptığı açıklama. merak etme o insanlar senden daha "adam"lar.
  • şu an sinirden dudaklarımı kemirdiğim açıklama. neresinden tutsam elimde kalıyor.

    "bazıları ‘eskiden evimizdeki engelli, yatalaklar bir an önce ölse de kurtulsak diye allah’a yalvarırdık’ diyordu. şimdi ‘aman ölmesin, evimizin bereketi bu. ben onun yüzünden devletten 450-500 lira bakım ücreti alıyorum, aman ona bir şey olmasın diye bakıyoruz’ diyorlar. işte zihniyet değişikliği bu"

    ne diyosun olm sen? kafayı mı yedin?

    (bkz: ziyaeddin akbulut)
  • çok da haksız sayılmaz.

    bu ülkede, şehir merkezlerinin pek çoğunu kapsam dışı bırakıyorum, hala engelli evlatlarına marazlı gözüyle bakan aileler var.

    haber bültenlerinin 'hayatın içinden' kısımlarına bir daha bakın, engelli evladını kümese kilitleyen, akli dengesi yitik diye hastaneye bırakan aileler çok. anadolu'nun, yozgat'ın köylerine gidin. engelli bir evlada sahip olmak büyük bir utanç vesikasıdır bu aileler için.

    hele hele zihinsel engelin üzerine bir de bedensel engel eklendi mi, işte o zaman "ölse de kurtulsak" sözlerinin işitileceğinden bu coğrafyayı bilen herkes emindir. para için her şeyi yapmaya hazır bu toplum ise o eline tutuşturulan 400-500 lira ile sabretmeleri gerektiğini öğrenmiştir.

    so, adını bilmediğim bu tekirdağ vekili gerçeğin yansımasıdır. halk budur. ve halk, zihniyetiyle birlikte meclis'te pekala temsil edilmektedir.

    (bkz: welcome to anadolu)
  • " ben onun yüzünden devletten 450-500 lira bakım ücreti alıyorum, aman ona bir şey olmasın diye bakıyoruz’ diyorlar. işte zihniyet değişikliği bu” dedi. "

    bu zihniyetten anca sizin gibi kan emiciler mutlu olur heralde.

    büyük adam olacak, ama hiçbir zaman insan olamayacak vekil sözleri.
  • açıklamaya gel:

    "bu insanlar sokağa çıkamıyorlardı, evlerde saklanıyorlardı. anneleri babaları bu insanları sokağa çıkarmaya sıkılıyordu, utanıyordu. ama hükümetimizin 2005 yılında çıkardığı yasa ile biz engellileri insan yerine koyduk, adam yerine koyduk. bazıları ‘eskiden evimizdeki engelli, yatalaklar bir an önce ölse de kurtulsak diye allah’a yalvarırdık’ diyordu. şimdi ‘aman ölmesin, evimizin bereketi bu. ben onun yüzünden devletten 450-500 lira bakım ücreti alıyorum, aman ona bir şey olmasın diye bakıyoruz’ diyorlar. işte zihniyet değişikliği bu” dedi."

    bu zihniyet degişikligiyse sıçayım ben böyle degişiklige. bunu diyebilen bir engelli ailesi varsa gerçekten ben onun da suratına tüküreyim. para gelince mi annen, kızın, oglun, baban vs.. kıymetli oldu yahu? bu nasıl bir zihniyettir ya benim aklıma sıgmadı. ve koskaca bir ülkenin milletvekili de utanmadan bu sözleri söyleyebiliyor. size ben söyleyeyim; zihniyet degişikligi dediginiz şey para için götünü bile verebilecek kıvama gelmekmiş bu adamların gözünde. sinirden kuduruyorum arkadaş ya, zihniyetinize köpekler işesin.

    ayrıca sizi adam yerine koyana da....
  • yeni bir yönetici yumurtlamasıdır.
hesabın var mı? giriş yap