• tribünlere koşup, takımını maddi-manevi destekleyen orta gelirli insanlara biraz ayıp olmuş sanki. arkadaşları sahalarda görmek isteriz.

    izlemek için buyrun

    edit2: dünyada futbolcudan alınan vergi oranları için burdan yak ve gel de adaletine sokayım deme. yazık, çok yazık.
    ingiltere %50
    almanya %45
    ispanya %43
    italya %43
    fransa %40
    -türkiye süper lig %15
    - bir alt lig %10
    - diğer % 5

    edit: 'kıçını parayla silen yerli futbolcu bekliyorum' cümlesini okuyunca ne kadar iyimser bir düşünce dedim kendi kendime, ben daha ileri gidebileceklerini düşünüyorum.
  • kazandıkları paraları silah zoruyla almadıkları için eleştirilmesi saçma olan durum. önce bu paraları verene bakacaksın. bu yabancı kısıtlaması rezaleti varken az bile alıyorlar. beter olsun bu kısıtlamaya oy veren ve ses çıkarmayan kulüpler.
  • ödev yapabilmek için odasına bir lamba isteyen kız diye de bir gerçek var bu ülkede. adaletini seviyim dünya.
  • kazandiklari paralari silah zoruyla da alsalar görgüsüzlüklerinden ötürü elestirilmeleri saçma degildir. görgüsüzlük karakterle ilintilidir, bu yetenekte adamların üç büyüklerde oynamalarından çok bu karakterde adamların milyonların gönül verdigi formaları giymesi koyuyor bana. kazandıkları da mesele değil lan, metin oktay'ların, lefterlerin, seba'ların forması apaçilerin elinde.
  • insanı bir üzen bir sevindiren durum. sevindirici kısmı şudur ki para kazanıp böyle görgüsüz olmadık, olamadık. para kazansaydım bu kadar olur muydum bilmiyorum ancak sanmıyorum. üzücü kısmı bu ülkede sabahtan akşama çalışıp (klasik ajitasyonumuzu es geçmeyelim ayıp) bu paranın binde birini alanlar var iken bu ülkede bu adamların hak etmeden almaları insanın hem zoruna gidiyor, hem üzüyor. ha yoksa hak ederek milyonlar alsalar yine umrumda olmazdı, hiç değilse yaptıkları işte bu para dönüyor der geçerim. zengin düşmanı değiliz neticede. yoksa bir yandan melo'nun aldığı para var bir yandan bunun, ikisi de çok ama bu adam işte canımızı sıkıyor.

    para kısmı bu şekilde olayın. kim olursa olsun zoruna gider. galatasaray açısından bakarsak durum biraz saygısızca. adamlar resmen yatıyoruz ama paramızı alıyoruz mesajı vermişler. burası benim umrumda değil tabi burası galatasaraylı arkadaşların ilgileneceği mesele, onların içişleri.
  • mesela dört büyükler yıllık 700.000 eur garanti maaş ile anlaştığı zaman bir futbolcu ile çok vermemişler elemana diye düşünüyoruz ya aslında bu görüntüler o 700.000 eur'nun aslında ne kadar çok olduğunu bize tekrar hatırlamıştır. bunun milyon milyon eur alanları var. bu nedir arkadaş ya? saçan olgunlaşmamış belli peki de ona bu parayı veren ne?
  • yabancı sınırlaması kalksın da ondan sonra göreyim bu iki genci. banik ostrava sokaklarında skoda favorit'e binip alacağınız üç-beş kronu düşünürken de görmek isteriz sizleri. zira bu kural çıktığında sizlere bu kadar para harcayan kulüpler yüzlerinize bakacak mı, göreceğiz. türk futbolu gelişsin diye konulan saçma bir kuralın zenginleri sizi. biz üç kuruş kazanalım diye götümüzden ter akıyor sizler böyle para saçarak arabalarda gezip milli takımında manav oynatan ülkelere madara olurken gösterilen haklı tepkiye kızarsınız ancak. sonra da son model ferrarilerden para saçarsınız.
  • -bizim oyuncularımız,
    -bizim futbolumuz.
  • burada yapılmışı var beyler.

    (bkz: anadolu çomarı)
  • “ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim”
hesabın var mı? giriş yap