18 entry daha
  • hala bitaksi rezaleti değildir diye dangozlar var allah herkese akıl fikir nasip etsin yemin ederim.

    bu mantıkta o zaman markete gittiğinde aldığın x marka üründen zehirlenirsen sorumluluğu marketin değil x marka ürünü üreten firmanın mı oluyor? örnek veriyorum carrefour'a gittin bitaksi markasında peynir aldın fakat peynir bozuk çıktı gittin markete bu peynir bozuk dedin adam sorumlusu ben değilim diyebiliyor mu?

    buradaki sorun bitaksi denen firmanın müşteri mağduriyetine karşılık müşteriyi suçlu bulması ve hırsız yerine koyması. sen uygulama olarak bu taksilerle çalışıyorsan bu taksilerin içindeki tüm kamera kayıtları senin kontrolünde olacak. zira ben senin uygulaman üzerinden çağırıyorum bu adamları bi nevi sen bana referans oluyorsun bu adamı bana gönderirken. sonra başımıza iş geldiğinde "bitaksi'nin nakit ödemelerde sorumluluğu yoktur" dersen adama götüyle gülerler.

    elbette iki ihtimali de düşünelim buna da karşı değilim fakat araç içi kamera kayıtlarını incelemeyen, incelemek istemeyen, üstüne bi de uygulamada tüm geçmiş yolculukları silen bir şirketin ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum kimse kusura bakmasın. kimse sanalkart tanımlamakla da mükellef değil. bu kadar net.

    ibb'nin ise direkt topu taca atıp emniyete gidin şikayetçi olun demesi pastanın üstündeki çilek misali.
134 entry daha
hesabın var mı? giriş yap