14 entry daha
  • ortaya çıkma lüksüne çoğunlukla yılda sadece iki kere o da bayramdan bayrama sahip olan, birçoğumuzun okuldan çıkıp gittiği kafelere gelebilecek vakti, rutin bir iş gibi gidip izlediğimiz filmlerin biletini alabilecek parayı ancak o zaman ayırabilecek insanlarıdır. o zamana dek bir peri masalı izler gibi izledikleri ışıklı mağazaların içlerine ancak o zaman girebilirler ve biz de ancak o zaman hatırlarız onların varlıklarını
    geri kalan zamanlarda ne mi yapmaktadır bu hayvan sürüsü?
    arabalarınızı tamir edip, iş yemeklerinde şarabınızı bardağınıza dökmektedir. yediğiniz ekmeği, giydiğiniz ayakkabıları üretmek için günde 16 saat çalışmaktadır. oturduğunuz evleri, kendinize benzemeyenleri görmek istemediğiniz alışveriş merkezlerini inşa etmektedir tuğla tuğla. onların bir aylık çalışmasının karşılığını bir gecede bıraktığınız bir otel odasından çıktığınızda arkanızı toplamaktadır. anneleri evlerinize gündeliğe gelip tuvaletlerinizi temizlemektedir belki kardeşleri lise arkadaşlarıyla doluştuğunuz bir genelevde birkaç kuruş karşılığı etini satmaktadır ilk cinselliğinizi yaşayasınız diye.
    yaşamı üretmenin karşılığında ellerine geçen tek şey boğaz tokluğu ve akşam televizyonlarında birkaç dizi ise söyleyin bakalım, bayramlarda indikleri şehre saçtıkları pislik mi büyüktür, arkanızdan temizledikleri mi,iiçinde yaşadıkları mı?
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap