34 entry daha
  • bunlardan 7 şubat doğumlu bir tanesini sahiplendim. bugün 56 günlük oldu ve üç gündür beraberiz.

    çok çelimsiz ve sürekli uyumak istiyordu, bir kez bile ağlamadı çok uyumlu ve genel olarak sessiz..
    tek sıkıntımız eve geldiğimizin gecesinden itibaren öksürük ve hapsırık benzeri ard arda devam eden krizler oluyordu, veterinere götürdüm antibiyotik benzeri bir ilac ve vitamin surubu desteği başlandı, şimdilik devam ediyor ama baya azaldı. gece o uyumadan uyuyamıyorum nefes alışını kontrol ediyorum umarım ciddi bir şeyi yoktur çünkü küçük ırklara özgü treakia çökmesi rahatsızlığından süpheleniyorum.
    onun dışında 3 günde çişini ve kakasını çiş pedine yapmayı öğrettim gibi gibi. bazen gidip kendiliğinden oraya yapıyor bazen tutamıyor sanırım kasları gelişmediği için.
    zaten kabızlık ve şişkinlik sorunu yaşıyor bebeğim, kıvranıyor bazen karnına masaj yapıyorum.
    bugün yeni maması geldi, proplan tavuklu yavru maması aldım.
    bir de, bugün yavaştan hareketlendi, ısırmalar ve paytak paytak bol yere yapışmalı koşturmalar başladı.

    benim tek istediğim bu dönemi sağlıklı atlatması.. sağlıklı bir köpek olması. ve inanın neler yapılabilir çok bilmiyorum iç güdüsel hareket ediyorum genelde.. internette ki bilgiler çok karmaşık.
    bana bu ırk ile ilgili bilgi verebilecek yazarlardan destek bekliyorum, çünkü pars şuan hasta ve çok sağlıklı bir köpek değil maalesef, inanın üç gündür kendimle alakalı hic bisey yapmadım işim gücüm o, çok strese girdim delireceğim.
    bu bi' yardım çağrısıdır, yeşillendirmenizi rica ediyorum sevgili dostlar..
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap