7 entry daha
  • (bkz: kadınla ciddi ilişki kurmanın aşırı zorlaşması)

    erkekte de hata var. kadında da hata var. kimse kimseye bok atmasın. herkes özeleştiri yapsın önce sonra kavga başlasın. kimse sorumluluk almıyor. çoğu insan bencil ve pragmatist. bu da her geçen gün artıyor. insanlar tıpkı hazır yemek gibi hazır ilişki istiyor. günümüz ilişkileri çoğunlukla yapay. organik değil gdo’lu resmen.

    hemen şununla olayım kafasında bir ilişki anlayışından ciddilik beklemek anlamsız zaten. şansınız varsa organik ilişkiniz olur. yoksa da çok takılmayın. ciddi ilişkilerin maalesef modası geçti. devir geçici ilişkiler devri. o yüzden neden olmadı diye kafaya takmayın. sorun sadece sizde değil çoğunluk böyle. herkesin var benim neden yok gibi bir argümanla etrafa saldırmanıza ve inzivaya çekilmenize de gerek yok. büyük ihtimal dışarıda size göre bir şeyler vardır. çıkıp arayın ama bulamayınca da çokta takılmayın. ha aramak istemiyorsanız da kimseye çemkirmeyin. içinizde umut yoksa ve uyuşuksanız olmaz. tavsiyem kendinizi bozmayın ve kendi kalibrenizde birini doğru yöntemlerle bulun. sosyal medya olur, iş hayatı olur, sokakta kaderin cilvesi biriyle olur ama hepsinde de ilk etapta çok bağlanmayın. baktınız kafanız uyuşuyor. vitesi artırırsınız. ha olmadı mı tak vitesi boşa kontağı kapat gitsin.

    kendini geliştir, geleceğe yatırım yap. bir şekilde biri çıkar karşına, aşk evliliği olmaz da mantık evliliği yaparsın en kötü. dürüst olalım zaten. günümüz insanlarının çoğu ulan çalışıyorum, hayatım yolunda ama seks eksik kafasıyla evleniyor genellikle. ha aşk evliliği de olur ama zor kardeşim o hem de baya zor. gerçekçi olalım. çoğu kimse aşık olduğu insanla evlenmiyor. en azından ikisi de birbirine aşık olan insan çok az. mantıklı olun ve bu gerçeğin farkında olup evlenin. yoksa evliliğin ilerleyen dönemlerinde hayal kırıklığına uğrarsınız. sevin ama abartmayın. karşınızdakinin tolerans seviyesini bilerek hareket edin. yoksa sizden sıkılır, sizi üzer ve canınızı sıkar bu. yani demem o ki %100 bir sevgi beklemeyin.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap