554 entry daha
  • youtube kanallarında ve dergilerinde türkiye ortalamasının oldukça üstünde kaliteli işlere imza atan topluluk. bu topluluğun önde gelenlerinin kısa bir karakter analizini yapmak isterim.

    kaan kural : tam bir ağır abi ( hayır kelime şakası yok ) . ağırlığı kalitesinden geliyor. bilgi seviyesi, kendini ifade edişi, kendinden genç ve farklı jenerasyonla yakaladığı ahenk yanyana gelince, gerçekten topluluk içinde ağır basıyor. toplulukta kendisinden sonraki jenerasyonlardan gelenlerin kendisine duyduğu saygı her şeyi özetliyor.
    kendisine puanım 9.

    erman yaşar : grubun en boşu ( hayır yine kelime şakası yok ) . boş yapma konusunda bir üstad. bundan dolayı da grupta dinlemesi belki de en keyifli kişi. öte yandan bilgi birikimi ve çeşitliliği net şekilde diğer üyelerin gerisinde. buna kendisinin de itirazı yoktur tahminimce. son dönemde yaşadığı ilgiden dolayı bir miktar egosal gelgitler yaşıyor olabilir. bulunduğu programlarda herzaman öne çıkma çabası, konu kendisi dışında bir noktaya gelirse hemen müdahele etmesi bunun göstergeleri. bir grup insanın antipatisini çekmesi de muhtemelen bundan.
    puanım 8

    onur erdem : grubun reçinesi (hayır bu da kelime şakası değil , teşbih ). topluluğun başarısında ve birlikteliğinde en önde gelenlerden. organizasyon becerisi kuvvetli, dengeleme yönü başarılı. erman yaşar grubun en keyifli elemanı ise onur erdem de bu grubun en kafa adamı.
    puanım 8.5

    ozan sülüm: grubun moderatörü . çaktırmayan komiklerden. ekran karşısında belki biraz daha ketum ve ciddi , ama sosyal medyada daha eğlenceli. grubun en güven veren kişisi. kazık atmayacağını bildiğiniz zor zamanda yanında isteyeceğiniz bir profil.
    puanım 8.5

    inan özdemir: grubun en ciddisi. ciddi bir profil yayıncılık dünyasında sıkıntılı olabilir. ciddilik ve sıkıcılık arasında ince bir çizgi var. öte yandan inan özdemir'in başarısı her konuyu dünyanın en önemli konusuymuşcasına anlatmasına rağmen, dinleyiciyi sıkmaması. bu da iyi bir hikaye anlatıcısı olduğunun önemli bir göstergesi.
    puanım 8.5
1294 entry daha
hesabın var mı? giriş yap