7 entry daha
  • ne olduğunu anlayana kadar karşıdaki kişiyi düşünceceden düşünceye sürükleyen bozukluk. bunların hatun kısmısı çok tehlikeli olur hele bir de güzel bir kız ise.

    kişisel tecrübelerimden gördüklerim narsisistik kişi önce karşısındakine yoğun bir ilgi gösterir ve karşılığını almaya başladığı anda geri çekilip kaybolur bu kaybolma akla mantığa sığmaz bir şekilde yapılır. düşününki bir süredir çok samimi olduğunu günde 15 defa mesajlaştığınız insan bir anda telefonlara cevap vermez aramaz sormaz olur. sizin ilgi ve peşinde koşma çabanız sona erdiğinde tekrar bir performans gösterir bu deli kişilik.

    aylar yıllar sonra tekrar karşılaşıldığında sanki hiçbirşey olmamış gibi tekrar samimiyete devam eder günün sonunda ne olur bırakma beni ben kanser oldum ölücem diye saçma bir şekilde ağlamaya başlar ve yarım saat sonra sanki az önceki o değilmişçesine güle oynaya uğurlar sizi.

    biraz olay deşilince bu kişinin ufak yaşta annesini kaybettiği ardından çok güvendiği ve bağlı olduğu ailesinin dağıldığı üstüne iyi olan maddi durumun bozulduğu görülür.
946 entry daha
hesabın var mı? giriş yap