7 entry daha
  • savunan arkadaşların yarın öbür gün hristiyan bir öğretmen gelip çocukların beynini yıkayıp onları hristiyan yaptığında ya da satanist bir öğretmenin yine çocukların beynini yıkayıp onları satanist yaptığında da savunmaları gereken olaydır. tabiki namaz kılmak kötü bir şey değildir ama bu çocukların kendi hür iradeleriyle namaz kıldıklarını düşünecek kadar yobaz değilim ne yazıkki. ben de baba olsam ve daha lisede okuyan çocuğum sabahın 5inde kalkıp namaz kılsa rahatsız olurum. olayı savunmak için hemen namaz şöyle iyidir, böyle güzeldir diyen arkadaşları gördükçe dinimden utanıyorum. yazıklar olsun. malatya'da incil basan insanları ben mi öldürdüm? trabzon'daki rahibi ben mi öldürdüm? bu kadar ikiyüzlülük olmaz. hani islam hoşgörü diniydi? işinize geldi mi "ne var çocuklar namaz kılıyor, bunun nesi kötü!", işinize gelmedi mi "ama o incil basanlar misyonerlik yapıyor!". bravo size. islam misyonerliği iyi, hristiyan misyonerliği kötü. hani islamda zorlama yoktu? çocuklara ders saatinde zorla namaz kıldırılıyor. belki çocuğun ne kendisi, ne de ailesi müslüman. sen müslüman olup olmadığını bile bilmediğin bir insana namaz kıldırıyorsan bu hem misyonerliktir hem de zorlamadır. o yaştaki hiçbir çocuk da sınıfın önünde çıkıp hocaya "hocam ben ateistim, o yüzden kılmayacağım" diyemez. bundan sonra kimse islam hoşgörü dinidir ya da islam'da zorlama yoktur demesin. diğer dinlere de, inanışlara da saygı göstermeyi öğrenin önce. islam'ı bu hale getirenler sizlersiniz. sizin gibiler yüzünden bugün islam dini avrupa'da ve amerika'da terörizm ile anılıyor.. sizin gibiler sayesinde yimpaşlar, kombassanlar, deniz fenerleri zengin oldular.. sizin gibiler yüzünden saf halkımız işin içine din girdiği zaman her şeye inanıyor.. aferin böyle devam edin..
    eğer bugün gencecik çocukların beyninin yıkanmasına ses çıkarmıyorsanız, yarın çocuğunuz elinde incil ile gelip ben hristiyan oldum dediğinde de ses çıkarmayacaksınız.

    üzerine alınan arkadaşlar için edit: benim lafım dindar insanlara değil, dincilere yani sahte müslümanlara.. çünkü gerçekten müslümanlığı benimsemiş bir insan diğer dinlere de saygı duyar.. ilkokuldan beri zorla okutulan din derslerine de, okullarda herhangi bir dine ilişkin ayinlerin veya aktivitelerin yapılmasına da karşı çıkar.. din ve vicdan özgürlüğünü savunur.. okulların dini bir kurum değil, eğitim kurumu olduğunu bilir..
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap