• sırf belli bir statüde olduğu için kendini reddedilemez, her kadını da potansiyel .. olarak gören bu gibi yaratıkların istismar olaylarında neden böylesine cesur olduklarını toplumun dişiye bakış açısına bakarak anlayabilmek mümkün. içindeki acıyı toplumun yargısına tercih ederek yaşadığı istismarın üzerini kapatmak zorunda kalan milyonlarca kadın var. bu olayda hem iş çevresince hem de arkadaşları tarafından yargılanan hemşire hanım geç de olsa dik bir duruş sergileyerek yasal yollara başvurmuş. hepimize örnek olmalı...

    "tüüüü utanmaz", "kuyruk sallamıştır", "arabada ne işi varmış" gibi tüm yargıları cepte hazır bekleyen karaktersizlere verilebilecek en güzel cevap da budur. sizler havlayadurun. havladıkça beslediğiniz bu istismarcıların yarın bir gün kendi kızlarınızın da karşısına çıkabileceğini unutmayın ama!

    her ne olursa olsun, öncesinde ne yaşanırsa yaşansın son ana kadar kadının hayır deme hakkı var ve olay orada biter. 'hayır' dedikten sonra ama diye başlayan hiçbir cümle kadını suçlu konumuna, erkeği de haklı durumuna düşüremez. bunu böyle bilin kekolar!! çekirge bir zıplar iki zıplar üçüncüde öyle bir kadına denk gelirsiniz ki bütün yaptıklarınız burnunuzdan fitil fitil gelir.

    avukat hanım'ın söylediği gibi kadına yönelik her suçta toplum da suçludur. bunu asla unutmayın!
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap