22 entry daha
  • seçimle gitmez, seçim yapmazlar diyenlere hep söyledim yine söylüyorum.

    hadi bizi siktiredin halk vs. bu memleket global ekonomik sisteme dibine kadar entegre olmuş bir ülke.

    bu ülkede milyarlarca dolar yabancı yatırımı var. bir o kadar da borsalarda bankalarda yatırımlar var.

    sen çıkıp ben seçim yaptırmıyorum ben yönetirim dersen o adamların parasına çökmüş oluyorsun.

    yıl 2020 bu dünya dibine kadar kapitalist. bunu yapabilecek et ve kemikten oluşmuş, bir anadan doğmuş organik bir insanoğlu yok. isim de vermiyorum bakın, bunu ingiltere kraliçesi de yapamaz, abd başkanı da yapamaz, putin de yapamaz, çin komünist partisi de yapamaz.

    bu dünyada bu şirketlerin milyarca dolarına ben dedim oldu diyip çökecek insan evladı yok. adamı lime lime ederler ki etmişlikleri var libya'da.

    ortadoğu'da global kapitalist sisteme en çok entegre olmuş devlet bizim memleket.

    sürekli erken seçim olmasının nedeni bu zaten. güven tazelemek, o adamlara halk benimle demokrasi sonucudur bu diye yalandan da olsa gösterebilmek.

    ha o şirketlerle yolumu bulurum dokunmam diye de yola çıkamayız artık biz ülke olarak. yanar döner olmamızla meşhuruz ve artık dünya hafızasına diktatör olarak geçti cumhurbaşkanı. o işler için de geç.

    ha nolur, böyle bir şey denenirse libya gibi olur. kendileri kaybedecekse sana da yâr etmezler. kimseye yâr olmaz memleket.

    ya da seve seve seçim yapıp seçilemediysen tıpış tıpış gideceksin. seçim kaldırabilecek adam istanbul'da tekrar seçimi yaptırmaz, hile var der imamoğlu'nu tutuklar belediyeye çöker geçerdi.

    az biraz cesur olun korkunuzdan altınıza sıça sıça bir hal oldunuz. korkuyorsanız gidin kenarda ağlayın

    edit: imla
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap